Het eind van de zomer is nu toch echt wel aangebroken. Ik bereid me voor op een frisse nieuwe najaarsgarderobe en natuurlijk ga ik de allerleukste modetrends met jullie delen. Afgelopen week mocht ik bij verschillende merken een deel van de komende feestcollectie bekijken, en ik moet zeggen: “I was impressed!”

Eerlijk gezegd heb ik best wel zin in het komende seizoen. Een van de kledingkast toppers van dit seizoen is de trackpants. Een trainingsbroek die je kan upgraden en downgraden naar smaak en gelegenheid.

Het contrast tussen vrouwelijk en sportief maakt het stijlvol.

Ik draag hier de Zara trackpants. News flash,….. Zara gaat tegenwoordig tot maat XL.Het gaat hier om geselecteerde items, maar het begin is er. Ik kan natuurlijk gaan zeuren over wat er nog allemaal beter kan, maar ik denk dat we het eerst een kans moeten geven. Verandering gaat vaak niet zo snel.

Deze trackpants heb ik online besteld omdat “ie” in de winkels niet verkrijgbaar was. Super spannend natuurlijk, omdat ik geen idee had hoe de broek zou vallen. De pyjama-achtige look en goudkleurige knoopjes op de zijstroken geven het geheel een luxe uitstraling. De broek is van 100% polyester en een high waist model.

Ik vind de wijde pijp echt helemaal te gek. Een ding is zeker, niets is standaard dit seizoen!

BLAZER || ZIZZI (PAST SEASON)

TRACKPANTS || ZARA

SNEAKERS || SUPERTRASH

EKSMILLY HAT || SHOEBY

Omdat de Zara trackpants een sportieve look heeft, kies ik voor een colbert in plaats van hakken om het vrouwelijke contrast te behouden. De cross-body tas en een speelse hoed maken de outfit helemaal af.

Het loont om met een maatje meer óók de collectie van Zara te bekijken. Tot nu toe heb ik super leuke reacties gekregen en waren velen van jullie verbaasd dat deze broek van Zara was. Hopelijk worden de geselecteerde items binnenkort doorgetrokken naar de gehele collectie. Wat zou dat fijn zijn!

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

 
Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment