Ben jij op zoek naar een hippe betaalbare leesbril of zonnebril op sterkte?

Dan heb ik een mega leuke tip voor je, namelijk Wear Glas! Wear Glas is niet alleen betaalbaar maar ook duurzaam en milieuvriendelijk brillenmerk voor een betaalbare prijs. Bij Wear Glas willen ze het milieu beschermen en daarom zijn de monturen gemaakt van pulphout, katoencellulose en nikkelvrij metaal. Ik ben mij steeds meer bewust hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op onze mooie wereld en daarom probeer ik ook steeds bewuster bezig te zijn met mode en vind ik een duurzame bril een mooie bijdrage.

Monturen

De brillen zijn licht en trendy en je kunt online je sterkte zelf bepalen. Ik was in het begin een beetje sceptisch. Wie koopt nou een leesbril of zonnebril online? But the pandemic made me do it.

Binnen een week had ik mijn bril met mooie koker in huis. Snelle levering en een eenvoudige retourmogelijkheid mocht je toch niet helemaal tevreden zijn.

Ik heb inmiddels mijn bril al 3 maanden in huis en het regent complimenten als ik mijn leesbril draag. Het kopen van een goede leesbril heb ik lang uitgesteld maar het is zo slecht nog niet. Bovendien heb ik echt een leesbril nodig.

Ik ben eindelijk af van het dichtknijpen van mijn ogen om te kunnen focussen. Ik draag de modellen Kiara en Chloe. Er zijn verschillende monturen,waardoor er voor iedereen een leuk model beschikbaar is.

Ben jij bekend met de brillen van Wear Glas?

Betaalbare leesbril van Wear Glas

Zonnebril op sterke van Wear Glas

betaalbare zonnebril op sterkte van Wear Glas

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment