Hi girls,

Zijn jullie het weekend een beetje goed doorgekomen?

Ik had het afgelopen week ontzettend druk, dus het weekend was ingepland met Netflix en lekker niets doen. Mijn kinderen sloten beide een belangrijk schooljaar af. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super trots op ze ben. Als alleenstaande moeder is het niet altijd even makkelijk om alle ballen in de lucht te houden. Zoals ze zelf de hele dag zingen is alles 4x duurder SBMG (Ik zal je de details besparen). Terugkijkend op het afgelopen jaar, kunnen we met z’n drieën toch zeggen: ‘We hebben het geflikt!’ 

Wij kijken uit naar een nieuw hoofdstuk.

Een paar maanden geleden vertelde ik jullie over de samengestelde collectie van Quinty Trustfull voor Witteveen mode en dat dit donkerblauwe setje 1 van mijn favorieten was. Ik had lange tijd geen gelegenheid om het aan te trekken totdat ik een bijzondere uitnodiging kreeg voor een afscheidsreceptie. Mijn oom ging met pensioen en mijn aanwezigheid werd zeer op prijs gesteld, zo stond er in uitnodiging.

Ik was heel even in paniek, want wat trek je aan naar zo een aangelegenheid? Het was immers een receptie en dan vind ik persoonlijk dat je echt niet met een spijkerbroek aan kan komen. Nee, ook geen nette spijkerbroek, nee. Voordat mijn panic attack geheel kon doorslaan bedacht ik me opeens dat ik dit prachtige setje nog ergens in mijn kast had hangen.

De donkerblauwe blouse heeft aan de voorkant een blinde knoopssluiting.  De details op de mouwen zijn van kant, in prachtig bloemmotief. De bijpassende rok met elastische tailleband zit erg comfortabel. De kanten bovenlaag van de rok gecombineerd met de blouse geven het geheel een sjieke uitstraling. Gelukkig maar, want alle aanwezigen zagen er  tijdens de receptie prachtig uit. Ook ik mocht een paar complimenten in ontvangst nemen. #Missiongeslaagd.

En toen ontmoette ik Quinty in levende lijve. Ik stelde haar kort wat vragen over haar zelf samengestelde items voor Witteveen Mode. We kwamen al snel op het onderwerp vrouwelijke rondingen. Quinty vindt het erg belangrijk dat iedere vrouwen zich mooi voelt ongeacht haar kledingmaat. Daar zijn wij het natuurlijk mee eens!

 Ze gaf al snel aan dat zij juist erg haar best moest doen om niet té dun te worden. Ze had graag wat meer rondingen willen hebben. Zo leuk, om even met haar te kletsen! Ze verklapte ook meteen dat er nog 1 collectie aankomt waar Quinty weer haar favorieten uit zal kiezen. Ik kan niet wachten.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

[easy-image-collage id=17796]

Wil je meer weten over de collectie van Quinty lees dan hier verder. Je kunt de collectie nu hier shoppen met korting.

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

What I’m wearing

Blouse en rok Witteveen mode / Quinty favorites| Schoenen Van Haren| Tas Louis Vuitton

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment