NEW TARTAN

NEW TARTAN 5

NEW TARTAN 6

Hi Fashion babes,

Het is weer tijd – de tijd om de  korte broek en mouwloze tops op te bergen en de truien en jassen te voorschijn te halen. Het goede nieuws is dat we echt een super tof mode seizoen ingaan. Ruitjes zijn weer helemaal hot en terug van weggeweest. Waren ze ooit weg dan?  Nee, eerlijk gezegd niet maar je ziet ze nu in verschillende stijlen helemaal terug in het straatbeeld.

Dat vollere vrouwen geen ruitjes, streepjes en kleurtjes kunnen of mogen dragen is natuurlijk je reinste onzin. Draag gewoon die ruit of print als je dat leuk vindt. Deze jurk van Manon Baptiste vind ik echt helemaal te gek. Vrouwelijk maar toch stoer en elegant.

NEW TARTAN 7

DRESS|| MANON BAPTISTE C/O NAVABI FASHION

VELVET HIGH TIGHT BOOTS|| PUBLIC DESIRE

BAG|| GUCCI INSPIRED

 

NEW TARTAN 8

Ik combineer mijn A-lijn midi jurk met lange velvet laarzen, hierdoor creëer je een edgy twist omdat ruitjes best wel klassiek kunnen zijn.  Ik hou wel van een twist in mijn kledingstijl. Net weer even anders maar toch niet te overdreven. Love it!

Je mag gezien worden, maar zorg er vooral voor dat wat je draagt ook bij je past, en dat je je lekker voelt in je outfit.

De A-lijn in deze jurk benadrukt mijn pluspunten. Omdat ik bredere heupen heb en een smalle taille is een A-lijn perfect voor mij. Het maakt dan niet uit of het om een jurk of rok gaat, A-lijntjes ‘work for me’. Als je eenmaal weet welk body type je hebt, wordt het shoppen een stuk leuker. Focus on what you like, is the key.

NEW TARTAN 9

NEW TARTAN 10NEW TARTAN 11NEW TARTAN 12

Ik heb de ruit al in heel veel stijltjes voorbij zien komen, en ik heb ook erg veel zin in het komende seizoen. Wat vinden jullie van de ruit?  Yeah or Nay?

navabi fashion Manon Baptiste
ZARA GERUITE BLOUSE

Links de Manon Baptiste midi jurk || Rechts Zara Blouse verkrijgbaar tot maat XXL online

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

NEW TARTAN 13

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *