December staat in het teken van feestelijke kleding en een hoop glam. Ben jij nog steeds druk op zoek naar de perfecte party dress die je na de feestdagen ook nog kan dragen, look no further!

Ik draag hier namelijk een metallic gold custom made couture jurk van Lady Africa. Deze wikkeljurk heeft een prachtig design en de combinatie van rood en goud maakt het extra feestelijk. Jullie weten inmiddels wel dat ik de Afrikaanse print geweldig vind. Wat nog leuker is, is dat je het tegenwoordig makkelijk kunt combineren met de hedendaagse trends, super leuk!

Grote Internationale sterren dragen de Afrikaanse print.

Mocht je twijfelen of de Afrikaanse print wel bij jouw zal passen dan heb ik goed nieuws. Iedereen kan deze print dragen, het is namelijk eigentijds maar ook tijdloos en deze print kent geen ethnische onderscheidingen. If you like it, you can wear it!

Een groot voorbeeld is onze koningin die ook een groot fan is van de ontwerpen van Lady Africa en regelmatig in een Afrikaanse print gespot wordt. Nederland is een van de laatste landen waar het doordringt, maar de Afrikaanse mode is de laatste jaren écht boeming business. Internationale beroemdheden als Michelle Obama en Beyoncé dragen het en die invloed is heel groot.

LADY AFRICA
LADY AFRICA


LADY AFRICA
LADY AFRICA

Christmas holiday edition

Deze jurk werd speciaal voor mij op maat gemaakt en komt uit de capsule collectie. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik deze exclusieve jurk mag dragen. Natuurlijk is dit voor jouw ook mogelijk want deze jurk is verkrijgbaar bij lady Africa van petit tot plus-size. Het is ook mogelijk om op verzoek een andere stof te kiezen zodat ook jij  in je Christmas holiday special edition kan shinen.

 

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment