Hi beautiful!

Onmisbaar in je kast: een Little Black Dress. Geschikt voor élke gelegenheid. Krachtig, sterk en verleidelijk. Maar als ik die LBD nou eens vervang door een LBT oftewel Little black T-shirt zou jij er dan ook voor gaan?

Ik had dit Oversized T-shirt al een paar weken in mijn kast liggen. Ik kocht het voor 5 euro bij de Primark in de sale. Eerlijk gezegd was ik het alweer vergeten. I know, echt slecht voor iemand die elke dag roept dat ze niets heeft om aan te trekken. Maar om eerlijk te zijn was het weer er ook niet naar en er was simpelweg geen gelegenheid om dit shirt te dragen.

Totdat ik een uitnodiging kreeg om een cool festival te bezoeken. Ha! had ik toch nog een reden om dit shirt uit de kast te trekken. Maar hoe maak je van een simpel t-shirt een verleidelijk ding?


T-SHIRT //FISHNET STOCKINGS// ENKEL LAARSJES// PRIMARK

SPIJKERJAS MANNEN AFDELING// JACK AND JONES

ZONNEBRIL SPIEGELGLAS// NO BRAND

Ik krijg best wel vaak te horen: “Al trek jij een vuilniszak aan dan zie je er nog goed uit”. Het beste compliment ever natuurlijk, maar ‘the truth’ is dat ook mijn kledingkast geheel overhoop ligt als ik bezig ben eruit te zien als de ‘oh-zo-hippe-kip’. Nee, niets is minder waar. Voordat ik überhaupt de deur uit loop heb ik wel tien keer getwijfeld of het wel écht kan.

Met kritisch naar jezelf kijken is naar mijn mening niets mis. Zolang je maar niet de diepte in gaat door een negatief zelfbeeld te creëren. Ontevreden zijn over lichaamsdelen is niet erg, maar probeer ook vooral te kijken naar wat je wel mooi vindt aan jezelf. Ik heb bijvoorbeeld een haat-liefde verhouding met mijn buik.

Mijn buik associeer ik met mijn kinderen en dat vind ik heel mooi, maar dat kleine vetbuideltje onder mijn navel is altijd gebleven…jammer!  Daarentegen heb ik liefde voor mijn benen, ‘I love my thick thighs’ én ik heb slanke onderbenen, dus als ik kleding koop dan probeer ik vaak meer accent te leggen op die benen.

Uiteindelijk heb ik van dit simpele Primark t-shirt toch nog een hardcore festival outfit weten te maken. Leuk eruit zien hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Met een klein budget kan je met een casual attire nog best goed voor de dag komen.

 …Enough said!  Wat vind jij van deze Primark budget look?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment