colombia Cartegena de Indias

Hi guys,

vorige week mocht ik een paar dagen door de mooiste straatjes van Cartegena wandelen en fietsen. Ja, ja, ik heb écht gefietst door de kleinste straatjes en over de oude stadsmuur van Cartegena de Indias.

Wat een prachtige stad is het toch. Omdat ik geen echte fietskleding bij me had was het fietsen een hele uitdaging. Ik had namelijk voordat ik van huis ging nog even snel een bestelling geplaatst bij de H&M omdat ik uit mijn jurkjes was gegroeid (ik ben wat aangekomen) en ik wilde een kleurrijk jurkje mee in de koffer.

BIKE TOUR

Natuurlijk wilde ik de fiets-tour door het oude stadscentrum voor geen goud missen. Ik besloot dus met mijn rode jurkje op de fiets te stappen. life is too short to waste a good trip. Hoewel mijn conditie de laatste tijd nog wat te wensen overlaat, vond ik het echt geweldig en kon ook ik makkelijk meekomen tijdens de fiets tour.

Behalve fiesten kan je natuurlijk ook heerlijk wandelen door de historische en koloniale oude stad en valt er genoeg te zien. De oude stad lijkt op een openlucht museum met al die gekleurde huisjes en de mensen zijn heel vriendelijk. Colombia staat bekend als een gevaarlijk vakantieland maar heel eerlijk gezegd voelde ik me daar heel erg veilig en is de veiligheidsgraad vergelijkbaar met Amsterdam. Een lekkere avondwandeling kan je zonder problemen maken.

Ik bezocht ook de allerleukste rooftop bars inclusief zwembad en het eten is vrijwel overal heerlijk en betaalbaar. Waar je echt even een kijkje moet nemen is Cafe del Mar een outdoor lounge waar je onder het genot van een cocktail van de zonsondergang kan genieten. 

 

Cartegena de Indias bike tour

 

Cartegena de Indias

H&M red dress Cartegena de Indias

WHAT I’M WEARING 

DRESS | H&M

SNEAKERS | NIKE 

Cartegena de Indias

Op straat vind je deze koffie wagentjes waar je heerlijke echte Colombiaanse koffie kan kopen. 

Cartegena de Indias

Cartegena de Indias

 

Cartegena de Indias

cartegena de Indias

In de kleinste straatjes van Cartegena vind je de meest prachtige street art. 

De stad heeft overduidelijk Spaanse invloeden met een vleugje creools hier en daar. Ik voelde me dan ook erg thuis in de stad. Een ding is zeker, ik ga nog een keer terug naar Colombia. De stad Bogota staat namelijk ook heel hoog op mijn verlanglijstje om eens te bezoeken.

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment