Hi allemaal,

Vandaag weer een post vanuit Hong Kong.

Hong Kong is een klein beetje te vergelijken met ‘The city that never sleeps’, oftewel New York. Hoewel het niet mijn eerste keer was in Hong Kong, valt er altijd weer iets nieuws te ontdekken. Zo bezocht ik het bekende wijkje Quarry Bay die bekend werd door de Transformer film Age of Extinction en de monster gebouwen die daar staan. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn Instagram.

Omdat ik maar twee dagen verbleef in de Chinese metropoolhad ik geen tijd te verliezen. Dit toffe setje van Zizzi die ik hier draag had ik ingepakt samen met nog wat luchtige jurkjes. Je zou denken ‘wie pakt er nou een trui in met tropische temperaturen van 31 graden?’, maar geloof me.., hoe warmer het buiten is, hoe kouder het vaak binnen is. In de meeste restaurantjes staat de airco super hard boven je hoofd te blazen. (niet fijn)

De tijgerprint

Gelukkig had ik deze toffe pallaitten sweater bij me om me warm te houden tijdens het eten. De pallaitten op de trui  hebben een tijgermotief, en aan de mouwuiteinde zitten zwart met witte biezen waardoor de sweater ook een leuk sportief lookje heeft.

Ik combineer de sweater met deze elegante rok met ruches. Printjes zijn natuurlijk super ‘on point’ komend seizoen. De tijgerprint gaan we namelijk heel veel zien dit najaar. De rok is multifuctioneel draagbaar. Ik draag het rokje hier met een paar stoere boots, maar draag je het met een paar hakken dan heb je een super elegante look gecreëerd.

ZIZZI TIJGERPRINT
SHOP THE LOOK

SWEATER || ZIZZI FASHION shop here

RUFFLES SKIRT || ZIZZI FASHION shop here 

ZIZZI TIJGERPRINT

 

Ik ben van mening dat de tijgerprint geen ‘trend’ item is.Wat mij betreft hoort de tijgerprint tot een basisstuk in iedere kledingkast, simpelweg omdat deze print ‘never out of style’ is.

Ben jij ook zo gek op het tijgerprintje of sla je deze ‘trend’ liever over?

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment