WHEN MS MODE MEETS SAPPH 5

 

Vorige week mocht ik twee dagen de wereldstad Hong Kong  bezoeken. Dat betekende heel veel lopen om de stad te verkennen maar ook heerlijk bijkomen in mijn hotelkamer.

Wakker worden in Hong Kong is echt magisch. Het uitzicht vanuit mijn hotelkamer was echt buitengewoon mooi. Het was dan ook geen straf om heerlijk in de ochtenden iets langer in mijn bed te blijven liggen en een beetje te keutelen op mijn kamer.

Als moeder zijn dit soort momentjes echt heerlijk, even ‘me time’. Zodra ik tijd heb voor mezelf dan geniet ik ook intens van mijn ‘self- care’ momentjes, mijn nagels worden dan weer eens gelakt en ik neem dan ook de tijd voor een maskertje. Ik zet een kopje thee of koffie voor mezelf en meestal is Netflix ook van de partij. Ook sta ik net iets langer onder de douche, en om mijn ‘self-care’ ritueel af te sluiten draag ik het liefst comfortabele lingerie.

MS MODE X SAPPH LINGERIE

Wist jij dat MS MODE Sapph Lingerie heeft toegevoegd aan haar collectie? We weten inmiddels allemaal dat de basis van een outfit begint met ondergoed die een goede pasvorm heeft en lekker zit.

Sapph Lingerie staat bekend om de allermooiste lingerie setjes die zowel comfort bieden en ook echte eyecatchers zijn. Ik mocht een setje uitkiezen en ik koos voor een voorgevormde beugel bh met bijpassende short in een kakigroene kleur met frisse limekleurige accenten. Ik draag meestal zwarte lingerie (lekker veilig) maar de laatste tijd kies ik  steeds vaker voor kleur en mooie details.

WHEN MS MODE MEETS SAPPH 6

SAPPH X MS MODE

SAPPH X MS MODE

SHOP THE LOOK

VOORGEVORMDE BEUGEL BH || SAPPH X MS MODE  SHOP HIER

SHORT MET LIMEKLEURIGE ACCENTEN || SAPPH X MS MODE  SHOP HIER

SAPPH X MS MODE

SAPPH X MS MODE

 

“FIND YOUR FIRE WITH SAPPH LINGERIE”

Sapph lingerie beschikt ook over een CURVY collectie, zie hier

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

WHEN MS MODE MEETS SAPPH 7

*Deze post is gesponsord door MS Mode X Sapph Lingerie,ik deel ten allen tijde mijn eigen mening.

Comments

comments

2 Comments

 • Ik vind het mooi om te zien dat jij jezelf zo kwetsbaar op durft te stellen. En door die zelfverzekerdheid straal je! Groen staat je ook prachtig. En ja Hong Kong, het is en blijft een magische stad! Zal er graag nog eens naar terug gaan ☺️

  • Hi Linda,

   Je kwetsbaar opstellen is niet altijd even makkelijk ook voor mij niet. Wat ik wel merk is dat heel veel mensen het fijn vinden om te zien dat ik ook kwetsbaar ben net als iedere andere vrouw, ik ben geen wonder woman en ik leer ook elke dag steeds meer om van mezelf te houden. Wat leuk om te lezen dat je mij vindt stralen, zolang ik jouw en iedere andere vrouw daarmee kan inspireren ben ik blij.

   Hong is inderdaad een magische stad , ook ik ga er snel weer een keer heen.

   Dikke knuffel,

   Saskia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *