Hi girls,

Inmiddels is de nieuwe week alweer begonnen, wat vliegt de tijd toch voorbij.

Ik heb weer een nieuw outfitje voor jullie klaar staan. Dit keer een ontspannen jeans vibe. Voor de denim lovers onder ons is dit een ‘match made in jeans heaven’.

Een denim jumpsuit is heerlijk comfortabel voor een ontspannen dagje als je niet te veel wilt nadenken over je outfit. Ik draag mijn jumpsuit hier dan ook zonder poespas.

Heb je het leuke 3/4 mouwtje al ontdekt? Ik vind het wel wat hebben, erg handig als je geen korte mouwen wilt dragen maar óók als het te warm is voor lange mouwen. Je moet er wel van houden maar dat is natuurlijk voor een ieder persoonlijk.

Een klein min puntje van de jumpsuit blijft toch wel het uit en aantrekken ervan als je naar de w.c moet. Pff, wat een gedoe. (lol)  Bij deze jumpsuit zit de rits ook nog eens op je rug dus dat is niet echt fijn.

Een stoer biker jack en leuke gympen zijn voldoende om deze spijker jumpsuit op te pimpen om er fashionable uit te zien. De Trend Alert van deze zomer zijn de zonnebrillen met spiegelglas. Deze vind je in alle kleuren en maten en zijn echt een mode must have.

Heb jij ’em al?


Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

GET THE LOOK

[carousel_slide id=’17415′]

What I’m wearing

Jeans jumpsuit Junarose Global|Leren bikerjas Zizzi|Sneakers Vans

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

1 Comment

  1. I love me a jumpsuit or two, maar vaak valt ie bij mij verkeerd. Misschien moet ik ooit maar eens zelf een jumpsuit naaien. Ooit….

Write A Comment