SUMMER TRANSIT STYLE

SUMMER TRANSIT STYLE 5

Hi girls,

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Het weer buiten is gewoon grofweg ‘ruk’ omdat het zonnetje  maar niet wilt doorkomen. De winkels zijn inmiddels begonnen met hun grand summer sales want er moet plaats gemaakt worden voor de nieuwe herfst en wintercollecties. Niet normaal hoe de tijd voorbij vliegt. Stiekem heb ik best wel weer zin in die cover-ups en laagjes.

 Vandaag gooi ik een super leuke top in de remix. Ik hoor je denken: “Gaat ze weer met haar leopard printje”. Ik weet het, maar wat mij betreft kan de luipaardprint altijd en iedere dag.

 Oh, en dit is niet zomaar een luipaard top, dit is er een met ruches, dat maakt het net even anders. (lol). Ik combineer deze top op een stijlvolle maar toch sportieve wijze. De top is van Junarose Global en helemaal doorschijnend. Ik hou ervan, want dat maakt het weer super sexy ondanks de ronde hoge hals.

De rok die ik hier draag is van Shoeby X Fred van Leer. Ik heb echt liefde voor deze kokerrok omdat deze multifunctioneel gedragen kan worden. Aan de zijkant zit een zwart biesje die zowel sjiek als sportief is.

 

SUMMER TRANSIT STYLE 6
SUMMER TRANSIT STYLE 7

TOP|| JUNAROSE GLOBAL

ROK ||SHOEBY X FRED VAN LEER

SNEAKERS|| ADIDAS SUPERSTAR

CAP|| YEEZYSUMMER TRANSIT STYLE 8

SUMMER TRANSIT STYLE 9

Ik draag de top in mijn rok, waardoor mijn rondingen goed zichtbaar zijn. Vroeger zou ik deze combinatie never nooit zo dragen. Ik zou er dan alles aan gedaan hebben om mijn rondingen te camoufleren door er een blazer of jas overheen te gooien. Lekker veilig!

 Ik merk dat ik steeds meer uit mijn schulp kruip,  je minder mooie kanten zijn juist prachtig als je ze durft te omarmen en te laten zien. Knopen doorhakken en doen waar jij je goed bij voelt zijn essentieel om verder te kunnen.

Het heft in eigen handen nemen en je niet meer laat leiden door de mening van anderen maken je sterker. Laat je niet tegenhouden door twijfels. Draag wat jij mooi vindt.

Ik vind dit summer transit stijltje super cute, wat vind jij ervan?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

SUMMER TRANSIT STYLE 10

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *