Hi girls,

Vandaag laat ik je het perfecte city lookje zien.

Ik heb sowieso liefde voor het bloemen printje dus toen ik dit schattige setje in de Zizzi winkel zag hangen was ik verkocht!

Dit is voor mij het perfecte Saint Tropez pakje voor de zomer. Ik zie mezelf al he-le-maal  Carpe diem flaneren over de boulevard. Je kunt de jas en broek eindeloos combineren. Je ziet hier de print on print trend. Ik draag de broek en het jasje met een T-shirt maar door het te combineren met een blouse creëer je een super leuke preppy look.

Natuurlijk kun je het jasje ook dragen met een spijkerbroek en de broek met een stoer biker jasje. Ik stijl mijn outfit af met een paar goede blokhak schoenen. Ik zeg:” Saint Tropez here we come!”

Je bent in ieder geval helemaal hip met dit heerlijke bloemen printje. Ik ben klaar voor de zomer, jij ook?

Hoe zou jij deze outfit dragen?

What I’m wearing 

Jasje, T-shirt, broek Zizzi| Schoenen Van Haren

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment