STYLE MEMOIRES

STYLE MEMOIRES 5

IN THE SPOTLIGHT is ontstaan uit mijn eigen gemis aan diversiteit in de media. Tijd om daar zelf verandering in te brengen. Iedere vrouw verdient het immers om gezien te worden en te ‘shinen’.Daarom creëren we hier ons eigen platform om meer diversiteit te vieren.

Toen ik op het Instagram account van Style Memoires terecht kwam had ik een instant ‘girl crush’ momentje. Met haar verschillende haar stijlen en looks is ze werkelijk een #instadaily inspiratiebron. But who’s that girl? Tijd om Dee in de spotlight te zetten. Lees je mee?

Stel je eens voor?

Hoi! Mijn naam is Dee en ik houd van fashion beauty & lifestyle. Om toch een uitlaatklep te hebben naast het dagelijks leven, blog ik op www.stylememoires.com en heb ik een YouTube kanaal op Dee Dellimore.

 

Kan je iets over jezelf vertellen waardoor we meteen weten wie jij bent?

Ik ben 24 en geboren op Curaçao. Mijn moeder is Caraïbisch-Brits en daarom doe ik ook alles in het Engels. Hahahaha

STYLE MEMOIRES 6

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik een SEO en content Marketing trainee. Wat handig is want ik kan alles wat ik leer toepassen op mijn blog.

 

Wat zijn je hobbies of passies?

Ik doe aan paaldansen! Het is super leuk is en ook heel erg zwaar. Het is echt goed voor je lichaam en zelfvertrouwen. Daarnaast heb ik een (on)gezonde verslaving aan Koreaanse drama’s. Dit komt door mijn uitwisseling die ik heb gedaan in Zuid-Korea.

Op welk lichaamsdeel ben je trots en waarom?

Hmmm.. mijn gezicht! Ik heb amandelvormige ogen en een hele brede glimlach. Voor foto’s is dat natuurlijk altijd handig! Hahahaha

STYLE MEMOIRES 7

Wat was je grootste miskoop?

Poeh! Ik heb zoveel miskopen gehad. Mijn grootste miskoop moet toch wel een trui zijn die ik op zo een Chinese website had gekocht. Het was vorig jaar en het was zo een dik gebreide trui met een gigantische open rug split en knoop. Op die grote Instagram fashion accounts zag het er super cute uit. Ik had het voor 50 euro gekocht maar was een complete flop en zag eruit als een juten zak! Horror!!

 

Waar shop jij het liefst?

IRL shop ik vaak bij Bershka of Zara. Maar online altijd Missguided of Asos!

 

Wat vind je prettiger, online shoppen of naar een winkel en waarom?

Ik ben toch meer van de online omdat ik dan urenlang kan browsen zonder na te hoeven denken over tijd.

 

Volg jij de trends? Zo, ja wat is dan je favoriete trend van dit moment?

Soms, hangt af van de trends. Op dit moment ben ik echt van de wijde pijpen en cute printjes! Dat geeft zo een zomers gevoel!

 

Wat mag er écht niet ontbreken in je kast?
Wat echt niet mag onbreken is een goede riem. Het liefst zwart. Met een riem kun je meteen een #outfit stylish maken, maar kun je ook heel creatief met je outfits omgaan. Voor mij zijn riemen essentials. Hier heb ik ook een post over geschreven op mijn blog.
Zijn er ‘must have’ items die je nog op je wensen lijstje staan?

Ja! Timberland heeft net nieuwe sneakers uit en die zijn zo gaaf!!

STYLE MEMOIRES 8

   Is er een kledingstuk die je echt niet draagt? 

Hmm… Ja korte crop tops! Ik vind het zelf niet mooi staan bij mijn buik en zal me ook niet goed voelen op straat dus draag ik het niet. Wear something to make you feel confident, dan straal je dat ook uit.

 

Als je iets aan een andere vrouw zou mogen zeggen omtrent Confidence (zelfvertrouwen) en je zelfverzekerd voelen, wat zou je dan willen zeggen?

Het komt niet vanzelf, je moet er hard voor werken. Wat mij altijd helpt is om te kijken naar alles wat ik heb meegemaakt en hoe goed ik mezelf daar doorheen heb geslagen. En dan denk ik meid you’re awesome!

Stay positive, work hard and make it happen

Vind jij Dee net zo tof als ik, 😉 dan kan je haar op de volgende social media kanalen volgen:

www.stylememoires.com

IG: @stylememoires

YouTube: Dee Dellimore 

 Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening! Lijkt het jouw ook leuk om hier te ‘shinen’ en daarmee een steentje bij te dragen aan meer diversiteit, stuur dan gerust een mail naar info@thecurvychapter.com

STYLE MEMOIRES 9

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *