Kruidvat verkoopt sinds een tijdje het allerleukste digitale fotolijstje. De Denver social photo frame om precies te zijn. Ik mocht dit digitale fotolijstje even onder de loep nemen en testen. Super leuk!

Zoals jullie weten ben ik regelmatig onderweg voor mijn werk. Ik bezoek vaak in 1 maand 3 landen en natuurlijk deel ik dan mijn foto’s via whatsapp met het thuisfront zodat ook zij lekker kunnen meegenieten van mijn avonturen. Dit keer deelde ik mijn foto’s niet via What’s app maar via mijn digitale fotolijst met het thuisfront. En dat bleek een stuk leuker!

De fotolijst komt in een compacte doos met een gebruiksaanwijzing die je in enkele stappen uitlegt hoe je het fotolijstje kunt activeren. Wat je écht nodig hebt is de Frameo app die je via Google Play of de App Store gratis kunt downloaden.

De app kun je vervolgens verbinden met je foto frame. Dit hoef je maar 1 keer te doen.

Na het installeren van de Frameo app kan je meteen beginnen met het delen van je foto’s met de digitale fotolijst.  Echt super gaaf!

EENVOUDIG

De beheerder van het fotolijstje kan zelf bepalen wie er foto’s naar het digitale fotolijstje sturen. Hij of zij moet dan de unieke code met je delen die je invoert op de Frameo app.  Dit betekend dat meerdere vrienden, kennissen en familieleden de leukste foto’s binnen enkele seconden met meerdere smartphones kunnen delen.

De foto’s verschijnen automatisch op je social foto frame en komen dan om de 10 seconden voorbij. Dit levert echt de meest hilarische beelden op. Het allerleukste vind ik dat deze ‘blijvend’ zijn. Als je een foto via whatsapp deelt dan kijk je er vaak eenmalig naar en zet je je telefoon weer weg, maar nu blijven de beelden gezellig zichtbaar in je woonkamer en worden er steeds weer nieuwe afbeeldingen ge-upload. Oh, en je kunt er ook nog teksten bij plaatsen, die onder de foto in je frame verschijnen.

Je kunt de Frameo Foto frame op 2 manieren neerzetten, staand of liggend. Dit is dan wel weer onhandig als er een staande foto wordt gedeeld en je je foto frame liggend hebt neergezet. Dan zul je de frame dus even moeten kantelen om deze helemaal te kunnen zien.

Het Denver digitale lijstje komt met een stekker. Deze moet wel in het stopcontact blijven anders valt de frame uit. Dat vind ik persoonlijk een klein min-puntje. Je moet Wi-Fi hebben om de foto’s te kunnen versturen en er kunnen wel 1000 foto’s ge-upload worden.

De foto frame is in 2 kleuren beschikbaar namelijk wit en zwart. Het voormaat wat je hier ziet is de 7 inch. Al met al ben ik echt super tevreden en wordt ik erg vrolijk van het lijstje. Of ik het zou aanraden: JA

Het is overigens ook nog eens een superleuk cadeau, succes verzekerd.

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment