Hi dolls,

Het is weer zo ver, het zonnetje schijnt. Hooray! Dat betekend dat we weer het allerleukste jurkje uit de kast kunnen trekken. Ik heb liefde voor jurkjes en de laatste tijd kies ik steeds meer voor kleur. Toen ik dit printje zag hangen was ik meteen verkocht. ‘Hebbe’, dacht ik!

Heerlijk dat frisse roze kleurtje met een goede print. Ik combineer het met een stoer oversized jasje en sandaaltjes. Lekker zomers en een beetje eigenwijs. Je kunt dit jurkje ook makkelijk combineren met een broek en kiezen om het als tuniek te dragen. Maar omdat ik al de hele winter in een broek loop pak ik mijn kans zodra het zonnetje schijnt en ga ik voor een jurk. Een leuk detailtje aan dit jurkje is het mouwtje met speels koortje, dit maakt het net weer even anders, de jurk valt net iets boven de knie. Zoals je ziet draag ik een riem om mijn taille te accentueren waardoor het jurkje korter lijkt.

Gooi je haren los, zonnebril op, benen bloot en gaan! Oh, en maak je niet te druk om je benen want die zijn gewoon prachtig, alleen al omdat ze van jouw zijn. En als je het écht niet los kan laten, accentueer dan de delen van je lichaam waar je wel blij mee bent.Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

Get the look

[carousel_slide id=’17436′]

What I’m wearing

Jeans Jacket Jack &Jones mens wear|Dress Zizzi|Sandalen Primark

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

1 Comment

Write A Comment