Quinty Trustfull is het nieuwe gezicht van Witteveen Mode. Met een eigen samengestelde collectie waait er met Quinty’s Favorites een nieuwe wind door het modeconcern. Witteveen is voor veel vrouwen een begrip maar als de collectie van Witteveen mode je nog niet bekend was dan brengt Quinty daar verandering in. Haar mode must haves zijn toegankelijk, modieus en stijlvol.

Quinty’s Favorites
Quinty heeft 15 modieuze eye-catchers gekozen die onderling maar ook met andere Witteveen items goed te combineren zijn. Quinty is puur, sterk, vrouwelijk en elegant. De eerste Quinty’s Favorites collectie vertegenwoordigt dit allemaal. Quinty heeft naast een aantal in het oog springende styles zoals de kanten rok met blouse, gekozen voor essentials. Deze vormen de basis voor een stoere maar vrouwelijke garderobe. Bekijk de collectie hier:

[easy-image-collage id=17789]

Ik kan niet wachten om deze collectie te bewonderen. De kanten rok gecombineerd met de donkerblauwe blouse zijn nu al mijn favoriet. Wat is jouw favoriet?

 Quinty’s Favorites zijn verkrijgbaar in de winkels en via de webshop vanaf maat 38 tot 48. Voor meer informatie en de store locator: www.witteveen.eu

4A5F08CEBBC27A43F59C8C486759EBAE

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment