QUINTY’S FAVORITES

QUINTY'S FAVORITES 5

Quinty Trustfull is het nieuwe gezicht van Witteveen Mode. Met een eigen samengestelde collectie waait er met Quinty’s Favorites een nieuwe wind door het modeconcern. Witteveen is voor veel vrouwen een begrip maar als de collectie van Witteveen mode je nog niet bekend was dan brengt Quinty daar verandering in. Haar mode must haves zijn toegankelijk, modieus en stijlvol.

Quinty’s Favorites
Quinty heeft 15 modieuze eye-catchers gekozen die onderling maar ook met andere Witteveen items goed te combineren zijn. Quinty is puur, sterk, vrouwelijk en elegant. De eerste Quinty’s Favorites collectie vertegenwoordigt dit allemaal. Quinty heeft naast een aantal in het oog springende styles zoals de kanten rok met blouse, gekozen voor essentials. Deze vormen de basis voor een stoere maar vrouwelijke garderobe. Bekijk de collectie hier:

QUINTY'S FAVORITES 6QUINTY'S FAVORITES 7

Quinty voor Witteveen
Quinty for Witteveen

Ik kan niet wachten om deze collectie te bewonderen. De kanten rok gecombineerd met de donkerblauwe blouse zijn nu al mijn favoriet. Wat is jouw favoriet?

 Quinty’s Favorites zijn verkrijgbaar in de winkels en via de webshop vanaf maat 38 tot 48. Voor meer informatie en de store locator: www.witteveen.eu

4A5F08CEBBC27A43F59C8C486759EBAE

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *