Hi dolls,

Het is eindelijk zomer, happy face!

Ondanks mijn liefde voor de winter en herfst en me lekker kleden in laagjes, is de zomer toch echt wel meer mijn ding. Ik kan eindeloos genieten van elke zonnestraal. Lekker lang buiten zitten, blote benen, sandalen weer aan, met je voetjes in het zand genieten van een glas wijn, de festivals en zomerjurkjes. Ik hou van die summer vibes.

Mijn voornemen voor dit nieuwe jaar was om alles te doen waar ik mij lekker bij zou voelen. Ik heb geleerd dat het leven kort is en dat elke dag een kadootje is. Niet meer wachten tot morgen om iets te willen doen, niet meer twijfelen, niet te perfectionistisch willen zijn, gewoon lekker doen!

En toen was het zomer…….

En elke zomer begint het gezeur weer, in de bladen en op tv hoor je niets anders. Hoe krijg je het perfecte lichaam voor die bikini? Kan het aub stoppen? Ik wil niet weten hoeveel burpies ik moet maken voor de perfecte billen en hoelang ik moet planken voor die strakke buik. Ik wil gewoon in de spiegel kijken en denken: Ah, wat een lekker wijf, zonder me schuldig te voelen over die welverdiende zwangerschaps kwab als ik een magazine lees of tv kijk.

Ik leef nu en waarom zou ik er dan niet voluit voor gaan? Ik ben niet perfect, but’ I got the beach and a body’, ‘Hello Beach Body’ 🙂 So let’s work with what we got!

Een paar weken geleden kreeg ik een leuk mailtje van Prima Donna. Ik mocht een bikini of badpak naar keuze uitkiezen. Wat een feestje. Natuurlijk kende ik Prima Donna al, maar eigenlijk alleen van hun lingerie en sinds kort ook van hun sports wear. Met hun zwemcollectie was ik niet echt bekend. Tijd om even lekker te gaan passen in een van de Lincherie winkels.Nadat mijn maten volledig onder de loep werden genomen met de 3D spiegel, die je nauwkeurig binnen enkele seconden tot op de puntjes opmeet (superhandig),  was ik klaar om los te gaan op de uitgebreide zwemcollectie. In eerste instantie ging ik voor een badpak, lekker veilig…..maar al snel bedacht ik me. ‘Het moet echt een bikini worden!’. Zo een met een hoog broekje en kleur, ja kleur en het liefst ook een print. ‘Heeft u dat?’ vroeg ik aan de aardige verkoopster die alles moeiteloos in de goede maten (erg belangrijk) uit de kasten trok.

Al snel kwam de verkoopster terug, “is dit misschien iets?”  Uh, even passen, de kleur en de print waren immers geweldig, nu nog even checken hoe die staat. Met een smile liep ik de kleedkamer uit: Fits like a glove, ik vind ’em ‘the bomb dot com’ en ik voel me er lekker in. De bikini top geeft ‘the ladies’ een lift naar het Noorden (erg fijn) en het hoge broekje zorgt voor een mooi shaping effect.

Wat vind jij?

What I’m wearing

Prima Donna Bikini ‘Samba’

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

5 Comments

 1. Oh wat een tof setje! Ik heb ook een wat grotere cupmaat dus het is echt een crime om wat te vinden wat niet gelijk oma-like is, he? 🙂 Je ziet er top uit hoor! Love your hair!!

  • Hi Marleen,

   Absoluut waar wat je zegt, als het soms wat groter is kan het meteen zo ouderlijk overkomen. Maar kleur en een goed printje kan echt al veel doen.
   Dus hup opzoek naar die toffe bikini 🙂
   Thanks for the compliment.

   Dikke kus, Saskia

 2. Mooie bikini, je staat er prachtig mee! En groot gelijk, het hoeft niet altijd een ‘veilig’ badpak te zijn.

Write A Comment