Vorige maand mocht ik bij de pers release zijn van Prima Donna sport. Een unieke sport collectie waar je heerlijk in kan stretchen en zweten, en die vrijwel voor elke sport geschikt is.

 De sportbh’s zijn verkrijgbaar in Cosmic Grey, Blue Crush en Sparkling Pink allemaal voorzien hippe fluo boordjes. Ik was verrast door de sport bh, deze houden je borsten stevig op hun plaats tijdens het sporten én geven je curves een trendy, sportieve look. Eindelijk een bh die er écht voor zorgt dat “de girls” op hun plaats blijven zitten tijdens een high intense workout. Een leuke twist van de bh is dat je de bandjes zowel recht als gekruist kunt dragen!

Je kunt de bh ook als sporttopje dragen, of gewoon mixen en matchen met een van de PrimaDonna Sport-accessoires.

[easy-image-collage id=17051]

[easy-image-collage id=17053]

Het zachte stofje houdt je huid droog tijdens het sporten en de pasvorm is geweldig en geschikt voor elke vrouw.  Ready, set, go!

[easy-image-collage id=17055]

Na de pers presentatie was het tijd om zelf de sport collectie van Prima Donna uitvoerig te testen. Lekker even de voetjes los gooien met een fun workout. Ik koos voor de yoga set die je ook makkelijk als trendy huispak kan dragen.

Een extra duwtje nodig om uit je luie stoel te komen? Dan is deze sport collectie echt een aanrader en een goed begin!

De hippe sportaccessoires kun je volop mixen en matchen met je favoriete PrimaDonna Sport-bh. Van een flatterende yoga-outfit tot een toffe tank top of capri pants die je buikje shapen, deze trendy sportkledij geeft je zin om élke dag te sporten.

[easy-image-collage id=17056]

De collectie is verkrijgbaar bij Prima Donna vanaf 55.95-

when you have confidence, you can have a lot of fun and when you have fun you can do amazing things

http___signatures.mylivesignature.com_54494_283_2FAEB3271EA51C8AE22A814C6C9FFD59

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment