PREVIEW PRIMARK AW17

PREVIEW PRIMARK AW17 5

Een paar maanden geleden mocht ik een blik werpen op de nieuwe wintercollectie van Primark. Lucky me, want dat is altijd een feest. Ik word altijd laaiend enthousiast van maar vooral ook hebberig. De laatste jaren zijn de collecties sterk verbeterd en ook dit winterseizoen stelt Primark ons niet teleur. Misschien ben ik niet heel objectief omdat ik nu eenmaal een liefhebber ben van de winkelketen. #sorrynotsorry ūüėČ

 

Deze winter hoeven we gelukkig geen afstand te doen van die heerlijke zuurstok roze kleurtjes, bondjes en metallics. Ben je een groot fan van broderie, doorzichtige hakken en veters, dan kan je je hart ophalen want ook die vind je terug in nieuwe collectie van Primark. De kleur rood en denim? Yes, Primark got you covered. Het allerleukste vind ik de look-a-likes van high- end merken die je nu voor de welbekende ‘Amazing prices’ kunt scoren.

Inmiddels druppelt deze collectie de filialen al binnen want ik heb al een deel in de winkels gespot, neem dus snel een kijkje zodat je niets mist.

Enjoy!

[carousel_slide id=’18017′]

 

PREVIEW PRIMARK AW17 6
METALLIC TIGHT HIGH BOOTS

 Ik moet zeggen dat ik blij verrast was toen ik deze metallic boots zag bij de presentatie. Ik had ze namelijk al op mijn verlanglijstje staan. Zijn ze niet geweldig? Je moet ervan houden natuurlijk en het moet ook bij je passen, dat begrijp ik maar al te goed maar ik vind ze echt geweldig.

 Kim Kardashian introduceerde deze high thigh metallic boots van Balenciaga al eerder dit jaar. Cool dat Primark het mogelijk maakt om er als een superster uit te kunnen zien, ook als je een klein budget hebt. Mega plus punt als je het mij vraagt.PREVIEW PRIMARK AW17 7

PREVIEW PRIMARK AW17 8
MIX FABRICS

De collectie is een mix van verschillende stijlen. Voor een ieder is er wel iets te vinden. Hier zie je de lace boots versus het klassieke broderie schoentje. Beide super stylish en eigentijds. Ik hou ervan!

PREVIEW PRIMARK AW17 9

PREVIEW PRIMARK AW17 10
ALL ABOUT THE DETAILS

Er is veel aandacht voor details, is deze hak niet ontzettend tof? De goudkleurige hak met hoekige afwerking geven dit laklaarsje een ander aanzicht. Ook dit laarsje voeg ik graag toe aan mijn persoonlijke verlanglijstje. Leuk voor de kerst of een cool feest een echte eye-catcher die niet mag ontbreken.

 

PREVIEW PRIMARK AW17 11
METALLICS

Metallics zijn dit seizoen niet meer weg te denken. Just say ‘hello’ to this blow-out goudkleurige metallic winterjas. Is ‘ie’ niet ontzettend tof? Deze jas doet mij een beetje denken aan de Supa Dupa Fly videoclip van Missy Elliot.¬†

On the wishlist? Wat denk jij?

PREVIEW PRIMARK AW17 12

PREVIEW PRIMARK AW17 13
GLITZ AND GLAM

Ook voor de glamour girls onder ons heeft Primark z’n best gedaan. Glitter en lak items mochten echt niet ontbreken. Je ziet het terug komen in jurkjes, rokjes maar ik heb ook een paar geweldige glitter laarsjes gespot. Can’t wait! De oversized Faux fur jassen zijn geweldig om je glam look geheel af te stijlen.

PREVIEW PRIMARK AW17 14
PREVIEW PRIMARK AW17 15
PREVIEW PRIMARK AW17 16

PREVIEW PRIMARK AW17 17
COLORS

Waar je dit jaar écht niet omheen kan zijn de kleuren rood, roze en okergeel maar ook bordeaux en oranje gaan we veel terug zien deze winter. . Voor welk kleurtje ga jij deze winter?

PREVIEW PRIMARK AW17 18
PREVIEW PRIMARK AW17 19PREVIEW PRIMARK AW17 20

 

Mijn conclusie: Primark did it again! Ik ben fan, wat vind jij van de nieuwe collectie?

 

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

 PREVIEW PRIMARK AW17 21

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *