Hi babes!

Vandaag wil ik twee super coole ‘fashion finds’ met jullie delen.

De laatste tijd bleef ik een beetje steken bij de geijkte winkelketens die we eigenlijk allemaal wel kennen. Niets mis mee, maar omdat wij modeliefhebbers van de bovenste plank niet vies zijn van een beetje scrollen over het internet, ging ik opzoek naar wat vernieuwing. Het liefst wil ik alles kunnen dragen wat ik leuk vind. Dat kan natuurlijk, mits het ook verkrijgbaar is in mijn maat of shape.

Tijdens een avondje bank hangen met mijn beste vriendin ‘ Google’  kwam ik na lang scrollen bij de webshop Pretty Little Thing uit. Aan de Engelse ponden te zien een webshop uit Groot Britannië. Mijn ogen vielen al snel op een aantal items die ik he-le-maal te gek vond, enne…de plus size landing page mag er ook wezen.

Ik besloot een aantal fashion finds te bestellen omdat ik erg benieuwd was naar de kwaliteit en pasvorm. Eerlijk is eerlijk ik had mijn bestelling binnen 5 werkdagen binnen. Super snel!  De verzendkosten zijn pittig maar daarentegen vallen de prijzen weer erg mee.

Vandaag laat ik je de velvet body zien met trompet mouwen gecombineerd met de faux leren Jegging van Zizzi. Ik ben een enorme body stocking liefhebber, ze liggen in alle kleuren en stijlen in mijn kast maar de off-the-shoulder variant had ik nog niet, en al helemaal niet in mosgroen velvet.

 

VELVET BODY STOCKING|| PRETTY LITTLE THING  /shop here

FAUX LEATHER PANTS|| ZIZZI / available in stores

BOOTS|| PRIMARK

De faux leren Jegging  vind ik erg mooi omdat deze mat is. Aan de zijkant zit een blinde ritssluiting. Ik moet zeggen dat ik deze Jegging  klein vind vallen en een maat groter was weer veel te groot. Hier heb ik niet vaak last van als het aankomt op pasvormen. Uiteindelijk ben ik voor maat L gegaan in plaats van XL en dat was een goede keuze.

Dit is wat mij betreft een perfect girls-night out lookje. Super hip en sexy want dat mag best. Je hoeft je lichaam niet te verbergen, iedere vrouw mag gezien worden. Mocht je je toch ongemakkelijk voelen dan is het misschien een idee om een lang Gilet er overheen te dragen. Deze kan je dan half dicht dragen. Zie hier een voorbeeld.

Ben jij ook benieuwd naar mijn nieuwe webshop aanwinst?  Laat je dan vooral inspireren en neem een kijkje bij Pretty Little Thing.

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment