PLUS SIZE METALLIC SKIRT

FOREVER 21 PLUSSIZE
25

Hi beauties,

Een knallende entree maken hoeft niet moeilijk te zijn dankzij de opkomst van metallics. Of je nu een tof strandfeest, poolparty of festival bezoekt, met metallics kunnen ze niet meer om je heen. Lekker gewaagd en dat mag best want metallics en glitters zijn allang niet meer alleen voor de feestdagen en de kerstborrel.

Ik spotte deze metallic rok bij Forever21 plus. Ik was gelijk verkocht. Op de site draagt het model dit rokje met een crop top maar ik koos voor een statement t-shirt. Ik heb een aantal croptops liggen maar die vind ik eerlijk gezegd mooier in combinatie met een high waist kledingstuk.

Ik stijl mijn rokje af met een leer jasje van Zizzi en sneakers van Supertrash die overigens lekker edgy zijn door het metallic randje aan de zijkant.

 Metallic gaat goed met spijker maar ook met kleur. Je ziet vaak de basis kleuren wit en zwart in combinatie met metallics. Hoe je het ook draagt ‘with metallic you are adding a little bit of glamour to your outfit’.

FOREVER 21 PLUS
Metallic skirt

LEATHER JACKET || ZIZZI

STATEMENT T-SHIRT ||NO BRAND

METTALLIC SKIRT || FOREVER21 PLUS

SNEAKERS || SUPERTRASH

SUNGLASSES || NO BRAND

METALLIC CROS BAG || PRIMARK

PLUS SIZE METALLIC SKIRT 5
PLUS SIZE METALLIC SKIRT 6PLUS SIZE METALLIC SKIRT 7

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

PLUS SIZE METALLIC SKIRT 8

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *