MS MODE is back by populair demand en hoe?

Dat MS mode een winkelketen is waar alleen je moeder, oma en tante gaan shoppen is allang achterhaald. Ms mode is terug van weggeweest en‘ ready for some more #curvepower’. Daar worden wij natuurlijk erg blij van. Dit seizoen draait het allemaal om details, details en nog eens details. MS speelt daar heerlijk op in waardoor ze laten zien dat ze écht  helemaal terug zijn.

Ik ben in het bijzonder erg blij met deze super trendy parel spijkerbroek. Deze spijkerbroek had ik al gespot in de magazines maar deze was helaas niet verkrijgbaar in mijn maat, totdat ik de populaire pearl jeans bij Ms mode ontdekte. Joehoeee!

 Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik deze spijkerbroek zag hangen, blij en verrast was ik. Say Whut?… De broek waar ik al zo lang naar op zoek was, is gewoon te koop bij Ms mode. “They are giving other stores a run for their money! “, want ook de vollere vrouw wilt graag een unieke broek.

Ik heb al een preview gezien van de komende feestcollectie en ik doe zelf mee aan de denim campagne en ook die liegen er niet om, nog heel even wachten dus. Volg je mij al op Instagram?  Ja? dan heb je al een preview van de collectie voorbij zien komen op mijn Insta-stories. Mocht je mij nog niet volgen, druk dan snel op de link  hierboven zodat je niets meer mist.

 Het is wel duidelijk waar deze post om draait, de pearl spijkerbroek

Get the look!

HAT || SHOEBY

BLOUSE || MS MODE

PEARL JEANS || MS MODE

FISHNET SOCKS || ZIZZI

SHOES || PRIMARK

Gespot in de magazines

Omdat deze spijkerbroek een opvallend trenditem is kan je deze het beste combineren met simpele basisstukken. Zo creëer je een speels effect in je dagelijkse outfit.  Dit is een slim leg model dus géén skinny jeans. Er zit een beetje stretch in de broek door de 1% elastaan. Ik draag hier maat 46. Deze maat zat bij mij in 1 keer goed, maar ik heb vernomen dat deze broek niet bij iedereen ‘true to size’ is en klein kan vallen.

Ik hou van comfort en een spijkerbroek moet vooral lekker zitten de juiste maat kiezen is dus wel belangrijk. De lichte kleur die deze spijkerbroek heeft is ook makkelijk te combineren met de herfst en winterkleuren okergeel, rood en groen. Een zilver of metallic laarsje of pump maken het geheel af. Zelf koos ik voor wit (lekker basic en altijd goed met jeans) en omdat we nog geluk hebben met af en toe een dagje zon, ga ik hier voor een open schoentje gecombineerd met fishnet-sokjes.

De meest voorkomende vraag die ik tot nu toe heb gekregen is: “Hoe was je deze pearl broek?” Om extra lang plezier te hebben van je broek adviseer ik de broek binnenstebuiten te wassen en een waszak te gebruiken. Op deze manier kan je extra lang van je broek genieten.

 

Ik ben superblij met deze broek maar natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jij ervan vindt. Hot or not? Of sla je deze trend gewoon even over?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

 
Deze post werd mede mogelijk gemaakt door MS MODE,alles wat je hier leest is mijn eigen mening.
Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment