OVERSIZED HOODIE

LESARA FASHION
37

Hi dolls,

De fashion hoodie zal het straatbeeld gaan domineren dit najaar. Ik ben helemaal  happy met de ready to wear active trend die je nu heel veel ziet. Eerder zag je hier al de trackpants voorbij komen en vandaag nemen we de hoodie onder de loep.

Hoewel je tegenwoordig van top tot teen sportief kunt gaan, geef ik de voorkeur aan een nonchalante hoodie in combinatie met hoge laarzen die je outfit een semi sportieve twist geven. Het experimenteren met kleding (anders dragen ervan) zorgen voor individualiteit.

Wat je nu bijvoorbeeld veel ziet zijn de hoodies op kokerrokken of pantalons. Je kunt tegenwoordig je stijlgevoel veel meer laten leven en eindeloos combineren zonder dat je de fout in kan gaan. Ik had laatst een maxi jurk aan, maar halverwege de dag werd het iets frisser. Uit mijn tas viste ik een hoodie die ik over mijn jurk aantrok, het resultaat was ‘winning’! Ik had het namelijk niet meer koud én ik zag er vooralsnog super fashionable uit.

Ik heb dus liefde voor de oversized hoodie. Buiten het feit dat je er alle kanten mee op kan, zijn ze ook nog eens super comfortabel. Als het om fashion gaat probeer ik me als curvy girl vaak buiten de gebruikelijke normen te bewegen, en iets nieuws te proberen. De look die ik hier draag is niets nieuws, maar ik weet dat heel veel vrouwen het too much vinden of juist heel cool, maar het zelf niet durven te dragen. Dat laatste vind ik altijd heel jammer. Voor mij is curve power onlosmakelijk verbonden met je intuïtie en authentieke stijl. Ik zou willen dat iedereen zijn curve-power zou omarmen en vrij zou laten. Veel van ons luisteren te weinig naar die inner voice en zijn te veel bezig met de menig andere mensen.  Note from me to you:

DON’T LET THE NOISE OF OTHERS OPIONIONS

DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE.

OVERSIZED HOODIE 5

OVERSIZED HOODIE||LESARA

VELVET HIGH TIGHT BOOTS|| PUBLIC DESIRE

OVERSIZED HOODIE 6
OVERSIZED HOODIE 7
OVERSIZED HOODIE 8

 

OVERSIZED HOODIE 9

 

De hoodie die ik hier draag komt van de online budget webshop Lesara.

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in hun webshop. Het assortiment is echt eindeloos. Wat mij vooral opviel waren de lage prijzen. De prijs en kwaliteit verhoudingen vielen mij ook echt niet tegen. De pasvorm is goed, ik draag hier  XXL en de hoodie is gemaakt van een zachte katoenmix die echt heerlijk aanvoelt en warm is.

Je zal mij dit najaar nog veel zien in de hoodie, ben jij ook fan? 

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Je kunt mij ook volgen via:

Facebook, Instagram of bloglovin

OVERSIZED HOODIE 10

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *