Vorige week donderdag was het eindelijk zo ver. Zizzi opende feestelijk de deuren van haar alweer zevende winkel in Nederland. Na Amersfoort, Delft, Den Bosch, Leiden, Nieuwegein en Nijmegen was mijn home town Haarlem aan de beurt. Hooray!

 

De feestelijke opening ging gepaard met fikse kortingen en golden tickets voor de eerste 20 klanten. Maar dat was nog niet alles… Natuurlijk stonden de bubbels en taart ook al klaar. Oh, wat hou ik  van taart…hihi

We got to keep the curves on fleek’. 🙂

Na een rondje gelopen te hebben door de knusse winkel was het tijd om de collectie te bewonderen en een praatje te maken met het Zizzi team en de klanten. Geweldig om zoveel leuke enthousiaste mensen te ontmoeten die ook erg blij zijn met de nieuwe winkel.

Niet alleen de winkel is erg mooi, ook de dames die er werken zijn een ware inspiratie bron. Erg leuk om te zien dat de jongere generatie ook de weg naar de nieuwe winkel weet te vinden om de collectie te bekijken en proberen.

(Zie video hieronder) We like!

Overigens niet zo gek omdat er écht trendy must haves te vinden zijn, die ook in de reguliere winkels verkocht worden maar vaak toch wat kleiner vallen. Ik zag een hoop blije gezichten de winkel uitlopen met een tas vol met fashion en een goodie bag.

 

Ik zal jullie de komende weken updaten met mijn favorieten Zizzi stijltjes, en mijn ‘Zizzi-feeling’ met jullie delen. Ben je benieuwd en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via Facebook of Instagram

 

[easy-image-collage id=17679]

#Selfie met de ‘Happy costumers’

En natuurlijk mag een foto van het Zizzi Haarlem team niet ontbreken.

Bekijk hier de video 

 

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment