MY FABULOUS CURVES

MY FABULOUS CURVES 5
 Hey girl, hey!
Vandaag lanceren wij een nieuw rubriekje namelijk ‘IN THE SPOTLIGHT’ . Ontstaan uit mijn eigen gemis aan diversiteit in de media. Tijd om daar zelf verandering in te brengen. Iedere vrouw verdient het immers om gezien te worden en te ‘shinen’.  Daarom creëren we hier ons eigen platform om meer diversiteit te vieren.
Symone is een echte fashionista in hart en nieren. Op haar Instagram account ‘My fabulous Curves’ laat ze de meest inspirerende outfits zien. Ze is een echte duizendpoot en jaagt haar dromen na.
 Kan je iets over jezelf vertellen zodat we meteen weten wie jij bent?

Mijn naam is Symone, 35 jaar en moeder van een prachtige dochter genaamd Xiënna. Ik ben begonnen met bloggen na de geboorte van mijn dochter. Ik maakte elke dag wel foto’s van haar outfitjes en deelde dat met mijn vrienden op Instagram en Facebook.

Drie jaar lang heb ik onder de naam Littlemissx by Symone geblogd. Littlemissx was een lifestyle fashion en beauty blog voor moeders en meisjes, maar ik wilde meer bereiken dan alleen maar bloggen over fashion voor moeders en dochters. Een maand geleden besloot ik de naam van mijn blog te veranderen naar My fabulous curves.

My fabulous curves is een lifestyle, fashion en beauty blog die zich richt op vrouwen met een maatje meer. Na lange tijd onzeker te zijn geweest over mijn lichaam, besloot ik mijn kledingstijl met andere vrouwen te delen met de hoop ze te kunnen inspireren en zelf meer confidence te krijgen.
Wat is je afkomst?
 Ik ben in 1981 in Suriname, Paramaribo geboren. Ik heb daar tot mijn 18e jaar gewoond. Ik kijk terug naar een hele fijne jeugd. Ik ben naar Nederland verhuisd voor mijn studie en de liefde. Die liefde is na 13 jaar gestrand.
                   No matter what size you have, self confidence is the key to be yourself
 Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik heb een hele zware periode achter de rug. Inmiddels is de rust weer gekeerd in mijn leven. Ik ben op dit moment werkloos en benut deze kans om wat meer van mijn dochtertje te genieten. Hiervoor had ik acht jaar lang een eigen logistiek bedrijf. Daar ben ik sinds een jaar mee gestopt omdat ik keuzes moest maken. Ik heb uiteindelijk voor mezelf gekozen en besloten om van mijn passie mijn werk te maken en mijn dromen achterna te gaan.

Heb je hobbies of een passie?

Ik hou van zwemmen, lezen, shoppen en kan wel uren naar romantische films kijken op Netflix. Mijn Passies zijn koken en natuurlijk fashion.

MY FABULOUS CURVES 6

 Over welk lichaamsdeel voel jij je onzeker?
 Mijn buik (onderbuik) daar ben ik het meest onzeker over.
Wat was je grootste miskoop?

Mijn grootste miskoop was een kriebel vest van H&M. Het was zo een mooi vest dat ik het moest hebben. Inmiddels heb ik het vest gedoneerd aan het Leger des Heils. Hopelijk heb ik er iemand anders blij mee gemaakt!

Waar shop jij het liefst?

Heb je even? ?

Ik shop het liefst bij de Zara, River Island, Cos, Mango, Primark, Forever21, Boohoo en Asos. Waar ik ook uren kan rond snufflen zijn die leuke kleine winkeltjes en kraampjes op de Albert Cuypmarkt.

 Wat vind je prettiger, online shoppen of naar een winkel en waarom?

Beide: Online shoppen voor het gemak en de winkel omdat ik het product soms van dichtbij wil bewonderen en stiekem altijd op zoek ben naar leuke koopjes.

MY FABULOUS CURVES 7

Volg jij de trends?  Zo,ja, wat zijn dan je favoriete trends van dit moment?
Ja als fashionista moet je wel ‘up to date’ blijven.  Mijn favoriete trends van dit moment zijn de jurken met trompet mouwen. Midi rokken die je kan combineren met een leuke bustier. (Ik ben nog steeds op zoek naar een goeie bustier dus tips zijn welkom) Mijn ‘all time favorites’ van deze zomer zijn de kaftans die ik graag combineer met een korte broek en een basic t-shirt.
Wat mag er écht niet ontbreken in de kast van een curvy girl?

Een goeie corrigerende onderjurk en broek. Die zijn echt een must!

 Is er een ‘must have’ item die nog op je verlanglijstje staat?

Ja zeker,  je wilt niet weten wat ik allemaal op mijn wish list heb staan. Het zijn misschien geen ‘must haves’ maar wel twee leuke items die ik heel graag wil hebben.  De Chanel classic flap bag zwart 22.5 en de Isabel Marant Etoile sneakers.”

 MY FABULOUS CURVES 8
  Is er een kledingstuk die je écht niet draagt?

Dat heb ik niet echt. Ik draag het liefst kleding waar ik mij lekker in voel.

Als je iets aan een andere vrouw zou mogen zeggen omtrent ‘Body Confidence’ en je      
zelfverzekerd voelen, wat zou je dan willen zeggen?
 Mijn advies aan andere vrouwen is
–  Geef nooit op, hoe zwaar het ook lijkt of is.
–  Sta voor de spiegel en praat met je zelf, geef jezelf de kracht om uit een situatie te komen.
 Step out of your comfort zone and be you.
– doe alles voor jezelf en niet voor het oog van een ander.
 and last but not least:
                             ”  Self Confidence is the best outfit, Rock it and Own it..!! “
 Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening! Lijkt het jouw ook leuk om hier te ‘shinen’ en daarmee een steentje bij te dragen aan meer diversiteit, stuur dan gerust een mail naar info@thecurvychapter.com
MY FABULOUS CURVES 9

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *