Vandaag géén outfit post maar een shout out naar mijn nieuwe telefoonhoesje.  Yeah!  Ik was al enige tijd op zoek naar een uniek hoesje en stiekem had ik mijn ideale hoesje ook al in gedachte maar kon ik deze nergens vinden. Ik wilde namelijk een marble telefoonhoesje hebben. Stylish verantwoord en altijd goed, je kent het wel.

Een paar maanden geleden kreeg ik een mail of ik even een kijkje wilde nemen op de webshop van Ideal of Sweden, ‘sure why not? dacht ik. En wat denk je? Daar lag mijn ideale marble telefoonhoesje na lang zoeken. Happy face 🙂

Ideal of Sweden is een webwinkel waar je de leukste telefoonhoesjes en andere accessoires voor je telefoon kunt aanschaffen, ‘without breaking the bank’. Ha! wie wilt dat nou niet?

Of je nu op zoek bent naar een leuk hoesje voor jezelf of een kleinigheidje voor onder de boom grote kans dat je hier slaagt. Neem gerust een kijkje op de website of bekijk het assortiment hier 

Tot 17 november krijg jij met mijn speciale code SASKIA20 maar liefst 20% korting op je aankoop! Komt dat even mooi uit voor de komende feestmaand, want het is namelijk ook nog eens een super leuk cadeau om te geven.

Your welcome!

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Je kunt mij ook volgen via:

Facebook, Instagram of bloglovin

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment