JD SPORTS PINK SODA

JD SPORTS PINK SODA 5

JD SPORTS PINK SODA 6

Hi fashion babes,

Zoals velen van jullie weten ben ik Stewardess van beroep waardoor ik altijd onderweg ben. Een erg druk en onregelmatig bestaan omdat je altijd aan het plannen bent en je je constant moet aanpassen aan verschillende tijdzones, situaties en andere onregelmatigheden.

Daarnaast ben ik ook alleenstaande moeder van twee tieners die ook de nodige begeleiding nodig hebben. Een huishouden en The Curvy Chapter. Hectiek alom dus.

Balans is voor mij extra belangrijk, die was ik enige tijd totaal kwijt. Ik kreeg van veel mensen te horen: “Hoe doe je dat toch?” Ik haalde dan mijn schouders op en antwoordde: “Ik heb geen keus!”. Inmiddels ben ik een dubbele longembolie en ‘burn out’ verder, en moet ik toegeven dat ik die keuze wel had. Ik moest er alleen aan toegeven. (I learned the hard way). Balans en overzicht vinden is zo belangrijk, maar hoe integreer je dat in je leven en onze drukke gehaaste maatschappij?

Ik trek steeds vaker de stekker er even uit en mijn joggingpak aan. Even mezelf loskoppelen van alle stress en drukte om me heen. Ik vind het heerlijk om te wandelen, mijn telefoon gaat dan uit om even helemaal weg te zijn van alle prikkels.

Soms is een rondje lopen in de buurt al genoeg, niet te ingewikkeld zolang je maar even met jezelf bezig bent. Echt een aanrader en iets wat ik voorheen nooit deed. Tijd nemen voor mezelf!

Laat je niet verlammen door wat er allemaal nog moet, je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk en rust.

JD SPORTS PINK SODA 7

PINK SODA CROPPED OVERHEAD HOODIE|| JD SPORTS

PINK SODA SPORT MARL JOGGER|| JD SPORTS

REEBOK CLASSIC || JD SPORTS

JD SPORTS PINK SODA 8JD SPORTS PINK SODA 9

Ik draag hier een super relax pak van Pink Soda sport. Dit tweedelig setje is van 100% kantoen en de hoodie is cropped. Ik draag er een zwarte bodystocking onder waardoor het niet opvalt. De jogger is high waist en erg comfortabel. Dit pak is verkrijgbaar tot maat 16/44.

JD SPORTS PINK SODA 10

JD SPORTS PINK SODA 11

Witte sneakers vind ik altijd heel mooi. ‘You can’t go wrong with them’. Kennen jullie Reebok nog? Een echte klassieker die ik als zeventien jarig meisje al droeg. Alles komt weer terug in de mode en ik moet zeggen, ik hou wel van het retro stijltje. Wat denk jij?

We staan aan het begin van de leukste maar ook drukste maanden van het jaar. Wees lief voor jezelf en elkaar!

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Je kunt mij ook volgen via:

Facebook, Instagram of bloglovin

JD SPORTS PINK SODA 12

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *