HAIR INSPIRATION

HAIR INSPIRATION 5

Je ziet ze de laatste tijd veel voorbij komen in het straatbeeld. De vlecht is weer helemaal terug van weggeweest. Eerlijk gezegd zijn ze altijd hip geweest, maar sinds de Kardashian familie hun cornrows bombardeerde op het internet zijn deze traditionele Afro American hair do’s helemaal trending topic.

Vlechten zijn nu niet alleen super trendy maar met het warme weer ook heerlijk om te dragen en voor elke gelegenheid inzetbaar. Denk aan een warrige beach look of een romantische vissengraat vlecht die ideaal is voor een bruiloft. Het allerleukste van de zomerse vlecht is dat het lekker rommelig gedragen mag worden. Doordat je met de vlecht alle kanten op kan, heb je binnen een handomdraai het allerleukste zomerse kapsel gecreëerd.

Vandaag deel ik wat haarinspiratie met in de hoofdrol, hoe kan het ook anders de vlecht.

HAIR INSPIRATION 6

HAIR INSPIRATION 7

HAIR INSPIRATION 8

Festival haar
vlecht

HAIR INSPIRATION 9
HAIR INSPIRATION 10

Bezoek jij dit jaar een leuk festival en ben jij op zoek naar ‘de look’, probeer dan de vlecht met een leuk kleurtje erin.

Tegenwoordig verkopen ze bij het Kruidvat ‘Colors to play’. Dit zijn kleurcrème spoelingen die goed gepigmenteerd zijn en een helder kleureffect geven aan je haar en waarbij je natuurlijke glans niet verdwijnt. Met 3 tot 10 haarwassingen heb je het er ook zo weer uitgewassen. Een dikke pluspunt is de prijs van deze gekleurde spoelingen, want ze zijn echt super betaalbaar.

 

Haar inspiratie
Haar inspiratie
Haar inspiratie
haar inspiratie
Haar inspiratie
Haar inspiratie

HAIR INSPIRATION 11

Zoals je hebt kunnen zien is de klassieke vlecht al lang niet meer zo klassiek en kan je deze op verschillende manieren dragen. Van de vissengraat tot de bun bun braid roll,…. you name it. Hoe draag jij je vlecht het liefst of ga jij het proberen?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

 

HAIR INSPIRATION 12

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *