Je ziet ze de laatste tijd veel voorbij komen in het straatbeeld. De vlecht is weer helemaal terug van weggeweest. Eerlijk gezegd zijn ze altijd hip geweest, maar sinds de Kardashian familie hun cornrows bombardeerde op het internet zijn deze traditionele Afro American hair do’s helemaal trending topic.

Vlechten zijn nu niet alleen super trendy maar met het warme weer ook heerlijk om te dragen en voor elke gelegenheid inzetbaar. Denk aan een warrige beach look of een romantische vissengraat vlecht die ideaal is voor een bruiloft. Het allerleukste van de zomerse vlecht is dat het lekker rommelig gedragen mag worden. Doordat je met de vlecht alle kanten op kan, heb je binnen een handomdraai het allerleukste zomerse kapsel gecreëerd.

Vandaag deel ik wat haarinspiratie met in de hoofdrol, hoe kan het ook anders de vlecht.

[easy-image-collage id=17621]


Bezoek jij dit jaar een leuk festival en ben jij op zoek naar ‘de look’, probeer dan de vlecht met een leuk kleurtje erin.

Tegenwoordig verkopen ze bij het Kruidvat ‘Colors to play’. Dit zijn kleurcrème spoelingen die goed gepigmenteerd zijn en een helder kleureffect geven aan je haar en waarbij je natuurlijke glans niet verdwijnt. Met 3 tot 10 haarwassingen heb je het er ook zo weer uitgewassen. Een dikke pluspunt is de prijs van deze gekleurde spoelingen, want ze zijn echt super betaalbaar.

 

[easy-image-collage id=17650]

Zoals je hebt kunnen zien is de klassieke vlecht al lang niet meer zo klassiek en kan je deze op verschillende manieren dragen. Van de vissengraat tot de bun bun braid roll,…. you name it. Hoe draag jij je vlecht het liefst of ga jij het proberen?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment