Vorige week vloog ik voor een dag naar Toronto Canada. Ik besef me steeds vaker hoe waanzinnig het is om voor mijn werk de wereld over te vliegen en verschillende steden te ontdekken. Hoewel ontdekken een groot woord is, want verder dan een beetje ontbijten, shoppen en heel veel koffie drinken ben ik dit keer niet gekomen.

Gelukkig heeft elk nadeel ook zijn voordeel en was het pakken van mijn koffer voor een dagje Toronto niet heel ingewikkeld. Voordat ik vertrok kreeg ik deze slim fit jeans van het Belgische denimmerk  Fox Factor binnen, precies op tijd om mee op reis te nemen.

Ik heb inmiddels al een aantal modellen uit de Fox Factor jeans collectie in mijn bezit waar ik zeer tevreden over ben, zie hier en hier, maar de vernieuwde collectie is écht something else.

De Kumi-Tuxedo jeans die ik hier draag is een skinny fit met een grijs zwarte washing. De hight waist zorgt voor een mooie aansluiting aan de voorkant (buik) maar ook aan achterkant van de broek ‘ no more waistgap’ omdat deze erg mooi aansluit, hooray! Dankzij de revolutionaire curvy fit kan je er zeker van zijn dat deze broek perfect zit.

Confession, ik draag de broek bijna elke dag sinds ik ’em heb. Ik vind de jeans erg makkelijk te combineren. Hier draag ik de broek semi-casual met een top en hakken maar wissel je het af met een oversized trui en sneakers ben je ook zeker good -to -go!

Uitzicht vanuit de lucht, zie jij de Toronto CN tower?

FOR GIRLS WITH AN EDGE || FOX FACTOR

WHAT I’M WEARING

TOP || H&M

SLIM FIT JEANS || FOX FACTOR

 

TORONTO STAR

“Verder dan een ontbijtje en een beetje shoppen ben ik helaas dit keer niet gekomen”. 

FOR GIRLS WITH AN EDGE || FOX FACTOR

TORONTO CITY

“Struinen door de straten van Toronto”.

FOR GIRLS WITH AN EDGE || FOX FACTOR

Fox Factor is voor dames die voor kwaliteit en een langdurig goede fit gaan. Ik heb deze broek een week getest zonder te wassen.(bewust) Om mijn ongezouten mening over de fit en draagbaarheid te kunnen geven.

Na een week testen moet ik bekennen dat de Kumi- Tuxedo zeker aan al mijn vewachtinge voldoet:

* Broek zakt niet af en behoud zijn fit tijdens het dragen

*Mooie stevige duurzame jeans stof

*Biedt comfort en ondersteuning bij de buik en geen waist gap

*Makkelijk te combineren 

  Waar het min of meer op neer komt: De broek is alles wat Fox Factor beloofd. I’m in love!

Deze broek is verkrijgbaar bij Fox Factor en de collectie bestaat uit meerdere kleuren en verschillende modellen.

 

Heb jij de collectie al bekeken en wat vind je ervan? Laat het mij even weten.

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment