Hi beauties,

De vakantie is voorbij en dat betekent voor de meesten van ons weer een beetje regelmaat en rust in de tent. Mijn kinderen zijn weer naar school en het ontspannen bank hangen is voorbij, oftewel ‘chillen’ zoals mijn kinderen het tegenwoordig noemen. Na een weekje boeken kaften en zorgen dat iedereen op de rit is zou je denken dat mama nu eindelijk ook eens in de relax mode kan. Helaas is niets minder waar.

Nu begint het eigenlijk pas. De wasjes moeten volgens een strak programma gedraaid worden zodat alles weer netjes en op tijd in de kasten ligt. Tijdens de vakanties laat ik de planning even los, dus ook ik moet weer in het gareel.

Eerlijk gezegd maak ik veel te weinig tijd vrij om iets voor mezelf te doen. Over kleding wil ik me het liefst zo min mogelijk druk maken maar tegelijkertijd wil ik er toch modebewust uitzien, zonder daar al te veel moeite voor te doen. Ik hou van makkelijk,  goed draagbaar en multifunctioneel.

Vandaag laat ik je dit multifunctionele  tuniekje zien. Ik draag het hier als jurk.

Je kunt er ook voor kiezen om er een spijkerbroek of pantalon onder te dragen als je het te kort vindt. Zelf ben ik nog niet klaar om mijn benen geheel te bedekken en zolang het nog kan kies ik voor blote benen. Als je dit tuniek ook als jurk wilt dragen, raad ik je aan om 1 maat groter te kopen. Je creëert dan meer speling wat lengte betreft.

De bloemenprint heeft een frisse uitstraling en de stof is van honderd procent viscose.

TUNIC//ZIZZI

BOOTS//PRIMARK
 

Ik combineer dit tuniek met een paar stoere boots van Primark. Als je mijn Instagram vriendin bent heb je op mijn stories dit lookje ook al voorbij zien komen maar dan met een paar goeie hakken. Ik zal steeds meer met je gaan delen op Insta-stories, dus als je niets wilt missen zorg dan dat je mij volgt op dat kanaal.  Side note : Alles wat ik via stories deel zal maar 24 uur zichtbaar zijn, dus als je iets mist kan je het niet meer terugzien.

[easy-image-collage id=18129]

Zo dragen Gisella Francisca en een van Zizzi Styleadvisors hun tuniek. Het is ontzettend leuk om te zien hoe divers dit tuniek gedragen kan worden. Dit tuniek is online verkrijgbaar.

Hoe zou jij dit tuniek combineren?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

 

                  PHOTO CREDITS VERENA PRECHTL MS_ WUNDERBAR 

 
In samenwerking met Zizzi alles wat je leest is mijn eigen mening.
Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment