Hi beauty,

Laat de zomer maar komen! Er hangt weer veel leuks in de winkels, maar dan moet het zonnetje wel blijven schijnen, vind je ook niet? We hebben wat regenachtige dagen achter de rug maar dat weerhield mij niet om mijn metallic rokje aan te trekken. Together we shine denk ik dan maar.

Vandaag een fashion update, waar ik een heerlijk ‘hat to toe’ lookje laat zien. Een mix & match van stijlen bij elkaar die je misschien niet meteen zou bedenken maar uiteindelijk goed samen gaan. Ik hou ervan!

Ik draag een stoer leer jasje die absoluut niet mag ontbreken in je garderobe. Een leer jasje is tijdloos en je kunt het vrijwel met elk ander kledingstuk combineren. Een tijdloze aankoop dus!

Ik ben verliefd op dit korte metallic rokje, ik had deze al in het lang (zie hier), maar ik moet zeggen dat ik dit korte model veel hipper vind staan. Wat denk jij?

Mijn schoenen zou je misschien niet zo bij deze outfit bedenken. Maar ik doe het lekker toch. 😉  Ik vind het persoonlijk erg leuk om juist een eye-catcher te dragen die afsteekt van de rest van de look. Dit zorgt weer voor een persoonlijke en individuele look, en wie wilt dat nou niet?

Ik hou van contrasterende items, een perfecte truc voor een gebalanceerde maar edgy look.

 

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

GET THE LOOK

 

[carousel_slide id=’17338′]

What I’m wearing 

Leren jas en metallic rok Zizzi|Cross body tas H&M|Blouse Shoeby|Schoenen Primark

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

5 Comments

  1. Juist leuk die schoenen onder je outfit. Every girl needs leopard heels. Helaas heb ik alleen nog maar een legging ?

    • Omg, you need the whole Zoo girl!(lol)
      Ben het he-le-maal met je eens! Het hoeven niet eens heels te zijn. Anything Leopard will do!

      Thanks voor je berichtje XO, Saskia

Write A Comment