O Instagram stories vroeg ik aan jullie wat jullie meer van mij zouden willen zien. Het antwoord werd al snel duidelijk. Beauty, jullie willen graag meer beauty van mij zien. Welke beauty producten gebruik jij in je dagelijks leven, is wel de meestgestelde vraag op Instagram.

Hoewel ik geen échte beauty blogger ben, vind ik make-up en uiterlijke verzorging niet alleen belangrijk maar ook erg leuk. Je zal hier dan ook geen super lange reviews lezen omdat ik daar zelf ook niet van hou. Mocht je nog vragen hebben na het lezen van een artikel, stuur mij dan gerust een berichtje.

ESTEE LAUDER PURE LOVE

Estee Lauder pure Love

MATTE FOR LIFE

Door de hoeveelheid  lippenstiften die ik in mijn beauty stash heb liggen was ik deze Estee Lauder totaal vergeten. ‘Shame on me’, want eenmaal in gebruik was ik he-le-maal om.

Deze Pure Color Love-lippenstiften zijn al sinds 2017 verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen: crèmes, chromes, shimmers en mattesDe vorm van deze lipsticks zijn voorzien van een driehoekige punt waardoor de lipstick als lipliner kan worden gebruikt, super handig. De lipcontainer lijkt op een gouden kogel in een transparant omhulsel. De schuine zijden aan beide kanten van de lippenstift zorgen ervoor dat je deze gelijkmatig en precies kan aanbrengen. 

 De formules zijn ontworpen om te worden gedragen voor dagelijks gebruik met vochtvernieuwende ingrediënten die ook helpen om de lippen glad te maken tijdens het dragen. Super fijn, gezien het feit dat wij vaak worden ‘blootgesteld’ aan verschillende weersomstandigheden.

BURNING LOVE

Als eerste teste ik de matte lipstick in de kleur Burning Love nummer 320. Zoals jullie weten heb ik super veel liefde voor matte lipsticks. De Mattes voelen gewichtloos en geven mijn lippen een langdurig ‘net aangebracht’ uiterlijk. De pigmentatie is  overigens ook geweldig.De verpakking is ook prachtig, met de schaduw gezien door de doorzichtige dop, de glanzende gouden huls is bedrukt met het Estée Lauder-logo. Lekker chic, daar hou ik wel van.

ESTEE LAUDER PURE LOVE

Hoewel deze lippenstift is ontworpen voor de zomerse look, ben ik ervan overtuigd dat je deze het gehele jaar door mag en kan dragen.

De Ultra Mattes bieden een ongelooflijke intense dekking die vrijwel de gehele dag blijft zitten.  

ESTEE LAUDER PURE LOVE

PURE COLOR LOVE CREAM LIPSTICK 

De Estee lauder Hot Rumor is een heldere oranje-achtige cream lipstick. De kleur vind ik erg mooi maar ik verkies toch een matte lipstick boven een cream lipstick. Als je net als ik houd van volledige pigmentatie dan is deze cream lippenstift ook niet wat je zoekt. De cream lipsticks zijn meer throw-on-and-go shades.

ESTEE LAUDER PURE LOVE


ESTEE LAUDER PURE LOVE

Draag jij het liefst een matte lipstick of ga jij liever voor cream color? Let me know!

 

De Estee Lauder lipsticks zijn verkrijgbaar bij Douglas en Bijenkorf voor 19,85-

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment