Hi beauties,

Tijdens mijn kort verblijf in Paramaribo Suriname besloot ik dit prachtige lingerie setje voor jullie vast te leggen. Hoewel ik wel vaker in lingerie poseer is het maken van foto’s na een vlucht echt wel een dingetje. Mijn lichaam heeft namelijk altijd even de tijd nodig om te resetten van de luchtdruk en een opgeblazen gevoel na het vliegen.

Lingerie is de basis oftewel de fundering van mijn gehele look. Als mijn ondergoed goed zit dan is de rest vaak ‘appeltje eitje’ en voel ik mij zelfverzekerder als ik de deur uit ga. Hoewel je over het algemeen je lingerie niet ziet vind ik het persoonlijk belangrijk dat het er mooi uitziet, lekker zit en support geeft. Als al deze elementen kloppen merk je en voel je dat meteen.

Vroeger waren deze elementen bij elkaar bijna ondenkbaar als het om lingerie ging maar tegenwoordig hebben we steeds meer keuze als het om de grotere maten gaat. Ik zie steeds vaker kleur, printjes en kant gecombineerd met spannende en leuke details voorbij komen, echt super fijn!

Ik kreeg dit setje van Elomi opgestuurd en heel eerlijk gezegd was ik niet bekend met dit merk. De laatste jaren woon ik in mijn corrigerend ondergoed en heb ik ook niet heel veel moeite gedaan om daar veandering in te brengen. Eerlijk is eerlijk!

Aangezien mijn verblijf in Suriname maar 25 uur was vond ik het heerlijk om het grootste gedeelte van mijn verblijf in mijn ondergoed door mijn hotelkamer te struinen, eerlijk gezegd vind ik dat altijd wel erg fijn.

ELOMI LINGERIE

Elomi Lingerie 

Sachi plunge bh 

Sachi full brief 
ELOMI LINGERIE
ELOMI LINGERIE

De bh geeft je volwaardig support en is voorzien van een beugel. De gehele bh is semi transparant en de extra bandjes zijn een super mooi detail en erg vrouwelijk. Ik draag hier maat 85e en de bh is verkrijgbaar tot 95J.

Het model van de onderbroek is high waist en valt hoger. De transparante details van de bh zie je terug in het broekje, dit zijn details die ik persoonlijk erg mooi vind. Ik draag hier maat 48 en het broekje is verkrijgbaar tot maat 4XL

Elomi is oa verkrijgbaar bij:

www.elomilingerie.com

www.bettysboops.nl

www.wehkamp.nl

Wat vind je van dit setje en ben jij al bekend met Elomi Lingerie?

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment