DRESS UP FOR DECEMBER 5

Hi beauties,

Nog een paar dagen en dan is het zo ver. We hebben dus nog heel even de tijd om de geschikte Kerst en Oud en Nieuw outfit te scoren. Nu het sparkleling seizoen is begonnen word ik helemaal blij van de partycollectie van MS Mode. Met hun Dress up for December collectie ben ik helemaal ready voor de glamoureuze diners en kerstborrels.

Partycollectie die je langer door kan dragen

Deze collectie is natuurlijk gericht op de feestdagen maar ik ben van mening dat je deze ook zeker nog lang na de feestdagen kan dragen. Er zitten mooie klassiekers tussen zoals de little black dress met kant, maar ook glitter en glinsteringen met een twist. Raad maar eens waar ik voor ging?

Eye-Catchers

Ja, you know me! Ik ben helemaal los gegaan op alles met bling. Op Instagram en Facebook plaatste ik al een aantal foto’s en ook jullie waren helemaal enthousiast. Heerlijk dat er ook modehuizen zijn die de vollere vrouw een body-con glitterjurk durfen aan te bieden, en why not? Ik word daar écht heel gelukkig van.

Dress up for December Ms mode
Dress up for December Ms mode
Dress up for December MS MODE
DRESS UP FOR DECEMBER 6
Dress up for December

Ik draag hier een simpele top en A-lijn rok. De rok is volledig bedekt met glitterende pailletten en is gevoerd. De pasvorm is true to size en ik draag hier maat 46. Als edgie detail heb ik een gouden riem gebruikt maar de rok heeft een elastieke band die ook prima volstaat.

Ga jij ook voor glitters dit jaar of hou jij het liever rustig?

 

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

DRESS UP FOR DECEMBER 7

Photo credits Tessa Tonkelaar

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *