NAJAAR MUSTHAVE H&M

Hoewel ik er deze week nog niks van heb gemerkt, staat het najaar al voor de deur. Ook mijn garderobe moet nog herfst-klaar gemaakt worden, en daar heb ik eerlijk gezegd ook weer heel veel zin in. De afgelopen weken was ik volop bezig om de mooiste trends voor het najaar te verzamelen. Mijn zoektocht begon bij witte laarzen.

Enkellaarsjes zijn op dit moment on trend, maar ook afzaklaarzen en overknee laarzen mogen absoluut niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Vooral in de kleur wit zijn deze laarzen dus helemaal te gek! Hoewel je het misschien niet zou bedenken, zijn witte enkellaarsjes super stijlvol en makkelijk te combineren. Ik ruil met liefde mijn witte sneakers in voor een paar witte laarsjes.

NAJAAR MUSTHAVE H&M

NAJAAR MUSTHAVE H&M

SHOP THE LOOK

SCHIPPERSPET || H&M shop hier

JURK MET DESSIN || sold out

LEREN ENKELLAARSJES || H&M shop hier

NAJAAR MUSTHAVE H&M

Comeback

Veel trends uit de jaren ’70 en ’80  maken een comeback. Je ziet veel verschillende printjes en kleurencombinaties die ze in die tijd ook droegen weer terug komen in het modebeeld, de plooirok, opvallende oorbellen met bijvoorbeeld kwastjes maar ook de schipperspet mag dit seizoen niet ontbreken.

STYLE IS NOT DEVINED BY SIZE

De meest gestelde vraag die ik krijg is: ‘Waar koop jij je kleding en hoe doe je dat toch elke keer weer?’

Ik heb geen speciale winkelketen waar ik mijn kleding koop. Met mijn maat 46-48  kan ik nog best wel in heel veel winkels terecht. Ik pas altijd alles want de ene maat 48 is de andere niet. Ook ik kom wel eens voor een teleurstelling te staan als een kledingstuk niet past, maar opgeven is geen optie.

Blijven proberen is de key, en durf creatief te zijn.

Volg jij mij al op  Facebook|Instagram|Twitter|Bloglovin

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment