Hi girls!

Het zonnetje wilt nog niet geheel meewerken deze zomer maar we laten ons niet van de wijs brengen, toch? Vandaag kies ik voor een in-between- outfit zodat op deze herfstachtige zomerdagen toch een beetje de zon schijnt!

Ja, je ziet het goed, ik draag hier een heerlijk army style printje. Het militaire printje blijft revolutionair, het gaat maar komt ook altijd weer terug. Het maakt niet uit in welk jasje het gegoten wordt, de camouflage print blijft hot and never out of style zoals de echte fashionista’s zeggen.

Wat zo leuk is aan deze blouse is dat je er werkelijk alle kanten mee op kan. Doordat de blouse lang is kan je het makkelijk als tuniek dragen. Gebruik een simpel riempje als extra accent en Whala,… het flaneren over de boulevard kan beginnen.

Natuurlijk kan je het ook combineren met een mooie strakke jurk. Draag dan je blouse nonchalant open over je jurk heen en je hebt meteen weer een nieuwe look gecreëerd.

Zoals je kan zien ga ik voor casual. Ik vind het altijd geweldig als een outfit er super casual uit ziet maar intussen is er over alles nagedacht. Eigenlijk zijn dat de leukste outfitjes.

Whatever you do…own your style.Oké, eerlijk is eerlijk de Amy jeans  van Zizzi die ik hier draag verdient absoluut ook wat aandacht. Op Instagram draag ik de Amy jeans met een T-shirt en is de broek beter zichtbaar, maar boy oh boy wat zit deze broek lekker. Een ultieme slimfit met een mooie wassing die niet van je kont afglijd of omhoog moet hijsen bij elke beweging die je maakt. Herkenbaar? Hahaha… yah, I Know…bin there too!  Zeker de moeite waard om deze broek even te passen, je hoeft niet te diep in de buidel te tasten want hij is super betaalbaar. (win-win). Thank me later!

Wat vind jij van dit lookje?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Als je nog vragen hebt of wilt reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten. Ik hoor graag je mening!

GET THE LOOK 

[carousel_slide id=’17826′]

 

What I’m wearing

Sheer long Army blouse | Amy jeans Zizzi| Cross body bag|Sneakers Adidas Superstar

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment