Hi babes,

Je kent het vast wel, die laarsjes van een seizoen geleden die super lekker zitten en eigenlijk nog best wel kunnen maar je bent toe aan iets nieuws. Dat gebeurt mij net iets té vaak met als gevolg: 15 paar enkelboots, 10 paar over-the-knee laarzen en nog eens vanalles wat er tussen zit.

Ik hou nu eenmaal van kleding en schoenen en als het allemaal nog leuk bij elkaar past ben ik helemaal een happy woman. Niets is leuker dan je outfit  pimpen met leuke accessoires.

Maar wat als ik je vertel dat je niet alleen je outfit kunt pimpen maar ook je schoenen? Ja,ja…  Gooi je oude schoenen nog niet weg want met Bootiez geef je ze een tweede leven.

 Ja, echt!

Ik mocht tijdens het persevent kennis maken met Bootiez. Natuurlijk heb ik ze ook uitgeprobeerd onder het genot van een hapje en een drankje.  Uiteraard heb ik wat leuke foto’s gemaakt om jullie een sfeer impressie te geven. Zo kunnen jullie lekker meegenieten.

Volgens Eigenaresse Dana Franssen zijn vrouwen veelzijdig en kleurrijk en hun outfits mogen dat zeker weerspiegelen. We kunnen haar geen ongelijk geven, toch? Ze creëerde met haar team de Bootiez schoenaccessoire. Kijk je mee?

[easy-image-collage id=18288]

Bootiez zijn handige sleeves die je over je laarzen, pumps, gympen of andere schoenen kan dragen. Ze geven je look een extra touch en ze transformeren je schoenen van not naar hot in een handomdraai.

Casual, zakelijk, stoer of sexy? Het kan allemaal.

[easy-image-collage id=18289]

[easy-image-collage id=18291]

 Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent want de Bootiez zijn geschikt voor alle leeftijden maar ook schoenmaten. Hooray!  Dikke kuiten, smalle enkels? ‘Bootiez got your back’. Heb jij moeite met het vinden van laarzen met een bredere schacht dan is deze schoenaccessoire echt een uitkomst. Je kunt je korte laarsjes namelijk zo transformeren naar een hoge laars.

[easy-image-collage id=18293]

Rock Chick collection:Unzip me

Chic Chic collection : Bedazzled

Alle bootiez zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en super makkelijk aan en uit te trekken. Je schuift ze over de schacht van je laarzen of schoenen heen. Ik vond het makkelijker om eerst de Bootiez aan te trekken en daarna pas mijn laarsjes.

 

[easy-image-collage id=18303]

 De bootiez zijn verkrijgbaar via www.bootiez.nl webshop

In de webshop vind je elf verschillende Bootiez in vier verschillende stylen:

Chic chic is business chique

Color me denim is stoer en casual

Oo-la-la is elegant en sexy

Rock chic is edgy en cool

 Wat vinden jullie van de Bootiez?

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment