BEYONCÉ LANCEERT UGLY KERST TRUI

BEYONCÉ LANCEERT UGLY KERST TRUI 6

BEYONCÉ LANCEERT UGLY KERST TRUI 7

Wie mij al langer volgt weet dat ik een enorme Beyonce fan ben. Het jaar 2018 stond zelfs een beetje in het teken van Beyonce, omdat ik maar liefst twee concerten bezocht. Okay, voor een echte Behive zijn twee shows niets en bezoek je als echte fan tenminste vijf shows. Ik vloog begin dit jaar naar Los Angeles voor het Caochella festival omdat de Queen B daar het festival zou afsluiten met een spetterende show en natuurlijk wilde ik daar graag bij zijn. Coachella werd officieel omgedoopt tot Beychella.

Met Beychella op haar naam is het nu tijd voor:

Holidayoncé ?

Beyonce lanceert ugly kersttrui

Ugly christmas sweater

Heb jij er al een liggen? De ugly christmas sweater is dit jaar namelijk ook weer van de partij. De foute kerst trui mag gewoon en is zelfs fashionable aan het worden. Ook Queen Beyoncé is het niet ontgaan en brengt haar eigen ugly sweater kersttrui uit.

Hip hip hooray, zou je denken maar niets is minder waar. De lelijke kersttruien van Beyoncé slaan volledig de plank mis en zijn alles behalve wat de ugly sweaters zouden moeten zijn. Geen gekke printjes, geen glitters en pompons. Ik ben teleurgesteld maar niet alleen ik, op twitter werd er op los getweet en werden de teleurstellingen tot hilarisch toe gedeeld.

BEYONCE UNGLY KERST TRUI

Beyoncé holiday collection

De kerst collectie bestaat niet alleen uit de kersttruien maar ook inpak papier en kerstballen. Eerlijk is eerlijk het kerstpapier is bijna te leuk om uit te pakken.

BEYONCE LANCEERT UGLY KERST TRUI

Beyonce lanceert ungly kerst trui

De collectie is  hier verkrijgbaar.

Photo credit: Beyoncé.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *