This post is in Dutch, push the translate button on the right hand side to read the post in another language.
“I want women to feel sexy, strong, empowered and I want them to feel like they can conquer anything. When they walk into a room, I want them to feel like they can leave a lasting impression on everyone they walk past.” ~Beyonce

Ik realiseer me opeens hoe lang geleden het is dat ik een beauty review heb geplaatst. Hoewel ik aardig wat aankopen op beauty gebied heb gedaan, ben ik vrij trouw aan mijn vaste beauty producten. Maar deze maand kwam ik toch thuis met nieuwe beauty finds die ik wilde proberen. Op het gebied van parfum ben ik al helemaal geen held.

Ik vind een geur niet heel snel lekker en als ik mijn addiction gevonden heb dan wordt het een soort van lijfgeur.But sometimes you just have to step out of your comfort zone!  Zo zag ik de parfum van de Beyonce Heat staan, en dacht…laat ik het eens proberen!

Beyoncé Heat Limited Edition

Beyonce mrs Carter tour Heat parfum

Vanaf 4 november ligt  HEAT The MRS CARTER SHOW WORLD TOUR van Beyoncé  in de winkels. Beyoncé die inmiddels al verschillende geuren op haar naam heeft staan voegt daar deze Limited Edition aan toe.
beyonce mrs carter tourDe blauw/groene met goud omlijnde doos trekt erg de aandacht. Een mooie verpakking dus. Het flesje heeft dezelfde vorm als haar eerste parfum HEAT, alleen is het peervormige, niet donkerrood gekleurd maar blauw/groen met dezelfde gouden accenten als de doos. Als je het flesje tegen het licht aan houdt dan zie je een touch of gold, erg mooi en het geeft een luxe uitstraling.

world tour
mrs carter WORLD TOURBeyonce heat MRS CARTER WOLD TOUR

Op de foto’s is de au de parfum afgebeeld in een 100 ml flesje. De inhoud van het flesje is gevuld met een frisse fruitige geur.

Het is een mix van Topnoten: roze peper, acaï bes en mango  Hartnoten: brasia edua loo orchidee, violet blaadjes en jasmijn
Basisnoten: vanille, sandelhout en vetiver.

Hoewel het flesje een zomerse uitstraling heeft, is de geur zeer geschikt voor de herfst/winter.

Vanaf maandag 4 november  is HEAT MRS CARTER TOUR exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De geur zal beperkt verkrijgbaar zijn omdat het hier om een limited edition gaat. Verkoopprijs €25,-/100 ml.

Welke geur van Beyonce vinden jullie het lekkerst?

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

Write A Comment