BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 5

Hi beauty,

Story time! 

Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van Ms Mode Nederland of ik mee wilde werken aan een toffe shoot. Say whut?, is dit echt?, kan iemand me even knijpen? Was het eerste wat er door mij heen ging. “Natuurlijk wilde ik meewerken aan een campagne!”

Voor ik het wist werd ik uitgenodigd op het hoofdkantoor in Diemen samen met de andere influencers Verena Precht, Lalaa Misaki en Rebeca Gomez om de nieuwe Denim collectie te bekijken, maar ook de feestcollectie van het komende seizoen te bewonderen. Na een uitgebreide doorpas van de kleding voor de fotoshoot, stond er een heerlijk dinertje op de planning met het MS mode team. (Even gezellig bijkletsen). Als je mij volgt op Instagram dan hebben jullie lekker kunnen meegenieten. Helaas blijven de Instastories maar 24 uur zichtbaar en kun je het nu niet meer zien. #sorry

Niet getreurd, vandaag deel ik een recap van de ‘behind the scene’ foto’s met jullie. De denim campagne is inmiddels al ‘up in the air’ en voor een ieder zichtbaar. Ik vind het écht super spannend en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 6BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 7

Let’s connect: Het is echt geweldig om mijn collega bloggers te ontmoeten, vooral omdat ik ze zelf ook al jaren volg. Verena vertegenwoordigd Duitsland, Rebecca Spanje en Lalaa Frankrijk en ik mag Nederland vertegenwoordigen.

We zijn alle vier zo anders, wat ik echt geweldig vind. Op het gebied van diversiteit valt nog heel veel te behalen in de mode industrie. Props, voor Ms mode omdat ze dat altijd goed weten uit te dragen.

Intussen dragen we alle vier dezelfde boodschap uit: We staan voor body positivity, self love en wear what you love.

“True beauty goes beyond size!”  

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 8

 

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 9

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 10

Fun fact: Terwijl het MS mode team nog bezig was met de belichting, deden wij nog een schoenen check.

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 11

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 12

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 13

Dit seizoen is MS mode helemaal los gegaan op de details. Je ziet heel veel borduursels, prints, parels, studs maar ook wassingen die van je spijkerbroek een echte eye catcher maken. Jij bepaalt hoe je eruit wilt zien. Zo draag ik mijn parel broek in het dagelijks leven, klik hier.

En hier zie je hoe ik het jasje ook draag.

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 14


BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 15

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 16BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 17

Rebeca getting glammed up

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 18

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 19

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 20

Voor elk figuur bestaat een perfecte jeans. Shop je favoriete jeans hier vanaf maat 40 tot 54.

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 21

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 22

We had fun! Remember, Beauty is not defined by the size of your jeans. You are beautiful!

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, twijfel dan niet om een berichtje hieronder achter te laten, dat vind ik super gezellig en ik hoor graag je mening!

Er komt nog veel meer leuks aan dus als je niets wilt missen volg mij dan via

Facebook, Instagram of bloglovin

BEHIND THE SCENE OF THE MS MODE DENIM SHOOT 23

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *