BASTIAAN VAN SCHAIK X BELLOYA 5

Hi guys!

Bastiaan van Schaik X Belloya

Er is weer super leuk nieuws uit modeland. Bastiaan van Schaik lanceerde namelijk  The Curve Collection by Belloya met zes basisitems voor de elegante, zakelijke en curvy fashionista.

Er is weer super leuk nieuws uit modeland. Bastiaan van Schaik lanceerde namelijk  The Curve Collection by Belloya met zes basisitems voor de elegante, zakelijke en curvy fashionista.

 Samen met de plussize brand Belloya brengt Bastiaan een duurzame en tijdloze collectie op de markt vanaf maat 44 tot en met 54. Deze items vormen samen de perfecte collectie voor de werkweek van de plussize werkende vrouw. Door het combineren van deze items voelt zij zich chique, elegant en stijlvol op de werkvloer. De collectie is verantwoord geproduceerd en deze zijn exclusief verkrijgbaar via Belloya.

Een duurzame en tijdloze collectie

Eén collectie voor de volledige werkweek

De nieuwe Curve Collection van Bastiaan en Belloya bestaat uit zes stijlvolle items. Samen vormen deze items vijf volledig unieke outfits voor iedere dag van de werkweek. Bij het ontwikkelen van de lijn werd continu gelet op de wensen van de vollere vrouw. De elegante kleding zit comfortabel en valt soepel en flatterend. Nederlandse prachtige plussize supermodel Danielle van Grondelle is ingeschakeld om te laten zien hoe de items worden gedragen en gecombineerd. Ideaal voor op kantoor, maar ook prachtig te combineren voor casual gelegenheden.

Bastiaan van Schaik X Belloya

Opmerkingen op de werkvloer

Bastiaan van Schaik stuitte tijdens het schrijven van zijn boek ‘Dress to impress’ op een probleem: ‘In welke functie of sector je ook werkt: vrouwen krijgen vaak te maken met opmerkingen over hun kleding of uiterlijk. Dat kan niet, volgens de stylist. Iedereen moet zich goed voelen in zijn of haar vel en outfit.’ Bastiaan merkt dat vooral curvy vrouwen het moeilijk vinden om zich tijdloos te kleden op de werkvloer. Dit inspireerde hem om The Curve Collection op de markt te brengen, geschikt voor de vollere vrouw.

Belloya wordt ontwikkeld en geproduceerd in het hart van Amsterdam.

BASTIAAN VAN SCHAIK X BELLOYA 8

Een duurzame collectie van eigen bodem

Duurzaamheid is een factor die niet vergeten mag worden. The Curve Collection van Bastiaan van Schaik en Belloya wordt ontwikkeld en geproduceerd in het hart van Amsterdam. Dit voorkomt onnodig transport van materiaal. Ook wordt er in het kader van ‘No Waste’ in kleine aantallen geproduceerd. ‘Zodra we merken dat de collectie snel gaat, maken we meer items bij. Zo weten we zeker dat er niks te veel wordt geproduceerd. Door de ontwikkeling en productie van The Curve Collection in Amsterdam te laten plaatsvinden, draagt dit direct bij aan de werkgelegenheid in onze hoofdstad.

BASTIAAN VAN SCHAIK X BELLOYA 9

Zoals jullie weten ben ik wel fan van de business look en vind ik het leuk dat je de items onderling kan combineren, zodat je met weinig weer een volledig nieuwe look crëeert. Bekijk hier  mijn Belloya look.

Shop de Bastiaan van Schaik X Belloya collectie hier

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *