ANNA NOOSHIN FAVOURITES X CLINQUE 5

ANNA NOOSHIN ALL-TIME BEAUTY FAVOURITES

De beeldschone Anna Nooshin brengt voor de allereerste keer in Nederland  samen met Clinique een box uit met daarin de all-time beauty favourites van de influencer.

Als je Anna Nooshin al langer volgt weet je dat ze een die-hard fan is van Clinique. Vandaar dat Clinique speciaal voor de feestdagen samen met Anna haar ultieme essentials heeft samengebracht in een unieke beauty box. Hoe leuk is dat?

ANNA NOOSHIN FAVOURITES X CLINQUE 6

De box bestaat uit 6 producten:

Cheek Pop

Cheek pop is een natuurlijke blush die geen strepen achterlaat op de wangen. De zijdezachte formule zorgt voor een nagenoeg transparante kleur die zo helder is en zo lang houdt, dat je wangen de hele dag stralen. De langhoudende formule is geschikt voor elke teint en kan in meerdere lagen worden aangebracht.

High Impact

 Mascara doet de ogen onmiddellijk stralen. Deze high impact mascara voorziet elke wimper van meer lengte en volume, voor een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling. Bovendien is deze mascara gemakkelijk te verwijderen met warm water.

Moisture Surge 72-hour Hydrator

Maak je klaar voor de ultieme hydratatie! De Moisture is een gel-crème die de vocht regulatie verzorgd en die 72-uurs onafgebroken hydratatie geeft, zelfs na het wassen van je gezicht.

Deze crème vermindert zichtbare fijne lijntjes en schilfertjes, maar ook dat gespannen gevoel door uitdroging. De natuurlijke huidbarrière wordt door langdurig gebruik versterkt en de ‘Auto-Replenishing Technology’ pept het vochtpeil van de huid onmiddellijk op en helpt de huid zijn eigen interne vochtbron te activeren om zo een non-stop huidverfrissende hydratatie aan te leveren. Al dat vocht wordt vervolgens in de huid gesealed en geeft een gezonde, dauwachtige glans.

Clinique Pop

Lip Colour + Primer  is een lippenstift in volle kleur + een gladmakende primer ineen. De ingebouwde primer die de lippen gladmaakt, geeft ook contour en voedt, zodat de lippen de hele dag verzorgd blijven. De langhoudende finish is fluweelzacht en de kleur vervaagt niet.

Take The Day Off

Makeup Remover for Lids. Deze volledig zeepvrije make-up remover in twee-fasen, neemt moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel weg. De Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips lost langhoudende make-up op, zelfs waterproof mascara en Irriteert of prikt niet.

Pep-Start

Double bubble purifying mask zorgt voor een mooie, gladde huid dankzij de kracht van luchtbelletjes. Het  masker is een verfrissende gel die de huid diep reinigt tot in de poriën. Binnen 2 minuten verandert de roze gel in een dekentje van kleine witte reinigende luchtbelletjes.

De stimulerende sensatie van de luchtbelletjes en de exfoliërende ingrediënten werken samen aan het weghalen van talg en vuil aan de oppervlakte. Ze maken de huid zachter, schoner en klaar voor je make-up.

Benieuwd naar de skin routine van Anna, bekijk dan deze video

De box is in een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar vanaf 30 november 2018 exclusief bij De Bijenkorf

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *