Hallo beauty,

Dit jurkje gaat terug in de tijd. Het doet me niet alleen denken aan de authentieke Franse rivièra waar je het blauw witte streepje veelvuldig in het straatbeeld terug ziet komen, maar ook aan de jaren ’70. Door de grote strik aan de voorkant wordt deze tijd nog een extra benadrukt. Ik hou wel van het jaren ’70 stijltje.

Wat je nu veel ziet zijn de ruffle en flare mouwtjes en natuurlijk de strikjes die je kledingstuk weer verfijnen en vrouwelijk maken. ‘Super cute’, als je het mij vraagt. Ook de nieuwe  in-between-lengte zie je weer veel terug komen. Deze nieuwe lengte vind ik niet altijd even leuk, maar ik probeer het altijd wel even. Bij dit jurkje vind ik het heel mooi in combinatie met de A-lijn, die mijn rondingen weer accentueren.

Het streepje is ook helemaal terug van weg geweest.  Je ziet ze voorbij komen in alle variaties, stijlen en kleuren. Deze zomer mag hij dan ook écht niet ontbreken in je kast. Het is vooral heel veilig en je kan er alle kanten mee op. Je kunt het basic houden of heerlijk spelen met kleur. Wat je ook doet met dit streepje, het is allemaal goed.

Ik besloot te gaan voor dit romantische lookje. Ik droeg dit jurkje naar een strand date met mijn vriendinnetje. Heerlijk even samen aan de cafe latte en bijkletsen. ‘Life feels so good’ op dat soort momenten. Soms heb je gewoon niet zoveel nodig. ‘A simple dress and good company will do’.
But the most beautiful things in life are not things. They’re people, places, memories and pictures. They’re feelings and moments, and smiles and laughter.

Ik hoop dat je deze post met plezier gelezen hebt. Twijfel niet om een berichtje achter te laten. Ik hoor graag je mening!

 

What I’m wearing

Jurk Primark

 

 

Author

My name is Saskia and welcome to The Curvy Chapter. A no-nonsense platform where I share my thoughts about the latest Fashion, lifestyle and Beauty trends, motherhood and my personal outfit ideas. My mission is to show you that beauty is not set in one standard. At The Curvy Chapter, we celebrate our differences. You will find content in Dutch and English, just press the translate button to find your language.

6 Comments

Write A Comment